GameStar & 576 kByte
-
donpedro25 #49 Hmmm, ez tényleg nagy kár... Pedig nemrég azt hallottam valahol, hogy 2003-tól CD mellékletet terveztek, de lehet, hogy ez csak kacsa volt. (Sőt, mostmár egyre inkább úgy tűnik.)
Nekem még megvan a legelső szám is valahol, bár azt utólag vettem meg, de 94 óta mindig megvettem a lapot, ha tehettem. (Nemcsak ezt, hanem mindet, ami a piacon volt éppen akkor. Még abból a kisméretű Amigás Guruból is van pár darab.) Emlékszem mennyire meglepett, hogy egyáltalán létezik ilyen újság. ( Az unokatesómmal azonnal össze is szedtünk 30 rugót, hogy vegyünk egy Amiga 500-at, de anyámék sajna megvétózták a dolgot. (Valamiért NAGYON nem bírják a számítógépeket) Ettől kezdve az 576 kbyte lett nekünk a szamizdat irodalom, állandóan rejtegetnem kellett az egyre gyarapodó gyűjteményemet. Hej, régi szép idők... :)
Egyébként szerintem Zolee-nak méltó utódja volt a marhapásztor, én mindig jókat derültem a kissé tüskés szövegén. Szégyen, de sajnos az új stábot már nem ismerem, mert egy-két éve áttértem a Gurura. (Sokszor arra sincs pénzem...) :(
Na mindegy, szóval a lényeg: R.I.P. 576Kbyte, egy igazi nagyágyú távozik általad...