GameStar & 576 kByte
  • magyar ember 2
    "De, ezt magyarázom pár napja. Te csak egy vagy a sok közül, én meg egy a kevésből. Itt a különbség köztünk."
    A normalistol elterot hivjak nemnormalisnak. Ez a kulonbseg a kettonk kozt.

"Most pedig megkérlek, hogy takarodj vissza abba kötekedős cigány anyádba, aki megtanított szemrebbenés nélkül hazudozni"
    Idefigyelj te rohadek tirpak cigany paraszt! Baszd szajba a roman cigany kurva anyadat, azt a tetves kurvat, amelyik a vilagra szart! Mit kepzelsz te magadrol, te szaros kismajom? Takarodj apad faszara, meg a kecskeitekre, biztos varjak mar hogy kielegitsd oket!

"NEM én szítottam a vitát."
    Dehogynem. Hiaba magyarazod a bizonyitvanyodat, a tenyeket letagadni ugyse tudod.

"én csak kiállok amellett"
    en is.

"egy vagy a tömegből. JÖVŐD SINCS"
    Egyelore te vagy az aki latvanyosan becsodolt, nem en. a te szarod nem kellett az embereknek, nem az enyem. Ugyhogy gondolkozzal el 1 kicsit, kisgyerek!

"A világot az ÉN fajtám viszi előre"
    ... a szakadekba. Ahogy most is lattuk. Igazan buszke lehetsz magadra, te szanalmas cso"dtomeg...

"Beképzelt vagyok?? IGEN! És tudod mit?? Vállalom!"
    Akkor megiscsak volt ertelme a felvilagositasnak, legalabb ezt mar beismered.

"megmutattam, hogy nulla szintről eljutottam valahova"
    A negativ tartomanyba...

"pár év, és már itt sem vagyok, viszlát Európa"
    Kiskoromban en is meg akartam valtani a vilagot. Te meg mindig itt tartasz?

"És te meg a fajtád??? Itt fogtok megrohadni, és nem lesz ember, aki emlékezne rátok, mert SEMMIT nem adtatok a világnak, csak rongálni és pusztítani tudtok."
    Mar megint csak a szad sir amiert masok sikeresebbek nalad. Ez van. Adjak zsebkendot?

"MOST pedig áruld el, miért képzeled, hogy vagy valaki!"
    Veled ellentetben en nem hugyozom le magam. Hulyenek nezed azokat, akikbol meg akarsz elni, mikozben te magad vagy a bohoc. raadasul megcsak eszre se veszed, pedig mindenki rajtad rohog, es nem a vicceiden. Ez a kulonbseg.

"Mondj EGY dolgot, amit elértél, ami alapján joggal szólhatsz be!"
    Nem megyek el ujsagironak ha nem ertek hozza. Te igen.

"vagy fogd be a rágalmazó, zavarodott pofádat örökre!"
    Anyaddal, azzal a kurvaval ugathatsz igy, velem nem,! Nagyon senki vagy te ahhoz.