GameStar & 576 kByte
-
Szerintem, nagyon sok iskolás gyerek is vesz (vagy a szülei vesznek neki) számítógépes játékokkal foglalkozó magazinokat.
Középiskolások, 14-18 év között bizonyára elég nagy számban lehetnek, akik kikerülnek a vásárlók közösségéből.
Nos, azt el tudom képzelni, hogy a gyerek apja azt mondja, "na jó, fiam, jól tanultál, az egyik újságot minden hónapban megkapod, válassz melyik kell"
A gyerek gondolkodik, majd kitalálja, hogy az XXX újság mellé kap 1 teljes játékot, meg demo cd-t, s mivel neki nincs otthon internete, mert mióta a Matáv elintézte, hogy ne legyen , azóta a telefonszámla miatt nem lehet.
Így aztán, noha szíve szerint, megvenné akár mindet is, kiválasztja az egyiket, amiben vannak CD-k is.
Biztos, hogy van ilyen, s szerintem, ez nem tartozik a bűn, vagy az igénytelenség kategóriájába.
Ha mindenkinél lenne gyors, korlátlan net, akkor valóban megélne az újság CD nélkül is, legalább olcsóbb, a demokat meg úgyis leszedem, minek fizessek értük.
De nagyon jól tudjuk, nem hogy gyors net nincs, sok helyen Matávnak hála, egyáltalán nincs.
S ezeket az embereket meg lehet érteni, ha örülnek egy-két CD-nek.