GameStar & 576 kByte
-
"en csak 1 vagyok a sok kozul. Neked ez meg nem tunt fel?"
De, ezt magyarázom pár napja. Te csak egy vagy a sok közül, én meg egy a kevésből. Itt a különbség köztünk. Most pedig megkérlek, hogy takarodj vissza abba kötekedős cigány anyádba, aki megtanított szemrebbenés nélkül hazudozni. NEM én kezdtem siratni az újságot, NEM én nyitottam a topikot, és NEM én szítottam a vitát. TE jöttél magyarázni és lökni a frankó szöveget, én csak kiállok amellett, amiben hiszek, bár ez neked aligha mond valamit. Neked nincsenek elveid, nincsenek céljaid, lehetőségeid, mert te - saját bevallásod szerint is - egy vagy a tömegből. JÖVŐD SINCS. A te fajtád csak éli az életét, beleköt abba, aki ki mer állni a sorból. A világot az ÉN fajtám viszi előre, aki kiáll a te fajtád által alkotott tömeg elé, és a pofátokba röhög. Beképzelt vagyok?? IGEN! És tudod mit?? Vállalom! És miért?? Mert megmutattam, hogy nulla szintről eljutottam valahova, és ez még nagyon az eleje, pár év, és már itt sem vagyok, viszlát Európa.
És te meg a fajtád??? Itt fogtok megrohadni, és nem lesz ember, aki emlékezne rátok, mert SEMMIT nem adtatok a világnak, csak rongálni és pusztítani tudtok.
MOST pedig áruld el, miért képzeled, hogy vagy valaki! Mondj EGY dolgot, amit elértél, ami alapján joggal szólhatsz be! Ki vele, nagy ember, halljuk!!! És ne tereld el a szót, mondd ki azt a kurva nagy dolgot, vagy fogd be a rágalmazó, zavarodott pofádat örökre!