GameStar & 576 kByte
  • Magon
    Húha, elég izgis kis flame-be csöppentem bele..:)
    Sz'al Freak nekem az a bajom az egésszel, hogy elitista vagy, és azt gondolod, hogy a Te véleményed mérvadó, és ha Te nem szereted Lagzi Lajcsit, akkor az csak értéktelen vacak lehet. Csakhogy ez nem így van. Mert másnak éppen a Te általad szeretett stílus lehet az értéktelen vacak. Azt kéne mindannyiunknak belátni, hogy egy minimális (nem definiált...) szint felett, nem létezik értéktelen vacak, max. a nekem nem jön be kategória. És mivel manapság (hál' istennek) semmi sem kötelező, ez így jól működhet(ne). (Például én rendkívül örülök annak, hogy nem kell Lagzi Lajcsit néznem, de nem tartom "alacsonyabbrendűnek" azt, aki azt nézi)
    Az 576-ról különösebben véleményt nem tudok írni, mert '94 környékén végleg abbahagytam az olvasását. Akkoriban még valamennyire élt a CoV, aztán pár évig nem vettem semmit, majd jött a ZED, ami (rengeteg hibája ellenére) nagyon bejött. Utána egyenesen a Gamestar jött, mint jogutód, amit eleinte nem szerettem, csak a cikkírók miatt vettem. (Hoppá, hoppá!!!) Mára egészen kikupálódott.
    (Az a megjegyzésed meg, hogy ezek a szennylapok mindent 80% felett értékelnek, meg azé' humoros, mert pár éve (2?) kezembe került egy havernál (?) egy 576, és elhűltem, hogy egy (!) játék volt 90% ALATT értékelve benne... Ehhez képest vegyél mondjuk egy Gamestart és nézd meg, hogy húznak le szívbaj nélkül játékokat benne.)