GameStar & 576 kByte
  • magyar ember 2
    A suzikisok nyilvan nem azert vesznek suzukit mert jobb mint a ferrari, hanem mert erre futja a magyar fizetesekbol (persze lehet sporolni ferrarira is, ugy 500 ev alatt biztos sikerul). A homoKozsot meg nem minositem, az tenyleg kaki, raadasul az megint 1 olyan dolog, ami a nyakadba hull, nem pedig te magad valasztod. Aki megveszi az albumat, annak nyilvan tetszik, es van izlese (ami nem azonos a tieddel meg az enyemmel), aki meg csak a radioban hallja, es bologat ha kerdik teccik-e neki, azt nem igazan erdekli az a zene, 1szeruen kozombos szamara.

"Te egyszerűen a többségről beszéltél"
    Igen, de ez a tobbseg egy jol behatarolt korbol (vasarlok) kerul ki, nem pedig a kozso es suzuki rajongok taborabol. Ennel a temanal azt hiszem ez eleve adott volt.

"vagyis ami túl bonyolult, túl magas színvonalú, az kiesik"
    Meg az is ami tul alacsony szinvonalu. Sztem ez utobbi tortent.

"Nem az ár a meghatározó, a Suzukinál is van olcsóbb autó"
    Az adott minosegi szinten nyilvan a suzuki volt a legolcsobb. A 10 eves kocsinak mar van 1000 baja, allandoan szervizben van, sokaknak ez nem hianyzik, es egy folyamatosan rendelkezesre allo auto minosegileg jobb (ugye tokmind1 hogy azert kell buszoznod, emrt nincs autod, vagy azert mert szervizben van).

"a Kozsó CD se a legolcsóbb a piacon, ellenben ezek a termékek minden agyament hülye igényeit kielégítik"
    Vagy 1szeruen nem erdekli annyira a tema, hogy nekialljon valogatni.

Nekem viszont megvolt a velemenyem a laprol, Catnek is, meg sok mas embernek is, es a penztarcankkal dontottunk.