• Snipa
    tapasztalatom szerint a medieval akkor volt igazan izgalmas mikor, par szaz fos seregeddel kellett donto csatat vivnod, mert nem volt tobb elerheto katona vagy nem is volt tobb egyaltalan...

akkor igazan megfontoltad mit teszel hogyan harcolsz stb akkor meg az ifju hercegek csapatait is be kellett vetni kockaztatva hogy elesnek a csataban... na egy ilyen majres csata adott egy akkora alaphangulatot hogy ihaj.
    Viszont kesobb mikor mar hatalamas teruletek felett uralkodsz mar egyaltalan nem izgi, hogy csak legyartod az egysegeket es mint egy sakk babut mozgatod a seregeid a csatakat auton lenyomod. Hiszen kinek van kedve egymas utan mondjuk 4-5 tobbezres csatat vivni? idoben is boduletes...
    szal ott valahogy mar lankadt az egesz dolog...
    Viszont az teljesen meglepett, hogy mar majd az egesz terkep urakent meghal az egyetlen herceg egy utkozetben es ra nehany evre vege a gamenak mert meghal a kiraly es nincs utod...
    :-) Atelni kurva szar de jogos! Csak a franya mentes volt kb 250 eves ;)
    ha nem magyarokkal voltam inkabb azzal szorakoztam, hogy a felduzzasztott seregeket mindig elkuldtem a szent foldre, igy nem en fizettem oket es meg hoztak a konyhara is jocskan.... :-)