13587
  • _Atti_
    Bah én a topickhoz szoltam..az már más hogyha kérdeznek válaszolok..
    amugy ennyi erővel elég sok postot ki lehetne csesszinteni a kukába..
  • _Atti_
    amugy jó lenne ha a romeban lenne oylan multi ahol lehetne a térképen is játszani nem az hogy csak csaták..
  • Bandew
    Kandurex kedvéért folytassuk ezt a párbeszédet a Morroind topicban. :-)
  • _Atti_
    hát igen ugy lenne az igazi de azt majd csak ha kész morrowindes váltoat..
  • Bandew
    Szegények így is teljesen ingyen csinálják és jobb lesz mint a sima Morrowind, azt te még multit is kérsz! :-DDD
  • Kandurex
    Ha jól látom ez egy Morrowind motorra épülő LOTR mód. A kérdés az, hogy mafasznak'írta'ide?
  • _Atti_
    persze hogy lesznek...
    voltak nagycsaták középföldén? voltak...akkor miért ne lennének memodban?:))
  • FREAK
    hát ha még multit is gyúrnak mellé... :D
  • Bandew
    Ööööö....
    Ez most mi is akar lenni? Azt akarod mondani lesznek csaták a memodban???
  • _Atti_
    játszd a legnehezebb szinten..szeriem csak ugy éri meg mert amugy alig vannak lázadások stb..
  • _Atti_
    www.memod.co.uk
    hu... de még mennyi csata lesz ott:)))
    (én már tudom mikor fog játszódni BIbiiii:P )
  • FREAK
    a kieg szvsz felejthető, az a 3 méteres terminátor KENSAI kicsit elvitte rajzfilmbe a játékot....
  • antijedi
    köci megnézem :)
  • antijedi
    rip-et inkább kihagyom :) és csak a kieg sincs senkinek? :( mert alapot még talán meg tom szerezni de kieg nem is volt meg soha... :/
  • Bucser
    Ügyi vagy most hozd be az újságot Ubul:)
  • Kandurex
    Na itt van 1db Tlanos akinek meg van a: Shogun Total war 2CD

park.dmdc.net:27015

Vlki simogassa meg a buksim
  • Kandurex
    Sajnos nagyon kevés embernek van már meg a FULL 2CD s verzió! Ha 1 TLAN -t láttam akkor sokat mondok. Viszont a RIP 200 mega (kitömörítve 700 körül) elég sokanak megvan. A FUll -hoz képest annyi a változás, hogy nincsennek benne a videók (akkoriban még nem tömörítettek túl jól) és a zene egy nagyobb része hiányzik. Ennyi.
  • FREAK
    nekem elég lenne ez videóban is, tekerek egy cigit és ráparázok jól :D
  • Bucser
    de milyen gáz az is lehetőség, hogy az első nyílvessző zuhatagból pont te kapod az elsőt a nyakadba:) mert szarul emelted fel a pajzsodat:)
  • Bandew
    De tényleg ha teljesen lezoomolok harc közben a katonákra, nagyon elfog a vágy egy ilyen játék iránt.
    Az első olyan játék ahol csatában voltál egyedül ha jól emlékszem a Medal of Honor volt és bizony mindenki alaposan átérezte azt a partaszállást. Na most ezt képzeljétek el 10.000 fős seregben ókori (de lehet középkori is) haditechinkával. :-D
  • FREAK
    hátha kijön majd egy Total War GOTY edition az eddigi részek új engine-nel
  • FREAK
    jaja, haverral észreveszitek egymást a csatázó seregek két oldalán, és irány egymásnak :DDD
  • Kandurex
    Ez volt egy másik tészta a Sogunba. nagyobb seregek irányítására gyakorlatilag már csak akkor volt lehetőséged amikor már igencsak a jvége felé jártál. Egyszerűen rávoltál kényszerítve a kis látszámú, de óriási képzettséggel és morállal rendelkező segereg kiépítésére. Emlékszem milyen durva szelektálást indítottam a csapat összevonáskor, hogy csak is a legkegyetlenebb és harcedzettebb emberiemet küldjem a stratégiailag fontosabb területre. nem volt ámolyan, hogy rögtön az elején 1000 ember, pláne nagyobb sereg. kaptál haver 50 kaszást, te voltál Honug tartomány úra és néztél ki a fejedből! A szomszédos tartományokkal kerested a béke lehetőségeit és óriási nyelvcsapásokkal haaldtál a ranglétrán és boldoság öntöttel egy + tartomány megszerzésétől. A Medivalalban viszont szó nincs ilyesmiről..:(
  • Bandew
    Képzeljétek el micsoda FPS-t (vagy RTS-t) lehetne csinálni a RTW enginejével!!!
    Igaz FPS-nek csúnya lenne, viszont ha lenne olyan játék, amiben te egy hadvezér vagy, esetleg egy sima közkatona, vagy ha már itt tartunk rangokat is lehetne szerezni és ilyen hatalmas csatákban lehetne részt venni, úgy hogy tényleg csak egy embert iránytasz, az szvsz istenkirály lenne! Tudnál lóról is harcolni meg ilyenek. ELvégre is ha az egységek részletességének csúszkája maxon volt, az elég szépen nézett ki, hogy közelről is lehessen élvezni, mivelhogy a harcosok animációja is nagyon szép.
    Arról nem is beszélve, hogy így milyen multi mókákat lehetne csinálni. :-DDD
  • FREAK
    bizony, remélem azért ilyenek lesznek a Rome-ban is, bár engem elsőre riaszt a nagy sereglétszám... :/

a demóban elsőre hamar nyertem, de hazudnék, ha azt állítanám, hogy végig tudtam, mit csinálok :D úgy 2 percnél elvesztettem a fonalat, aztán 2 perc múlva victory :D
  • Kandurex
    Emlékszem stratégiailag milyen óriási előnnyel bírt az olyan tartomány amit egy folyó választ ketté. Nagyon LOAL! Fogd és beeszed magad egy ilyen tartományba és kifejezetten oda, vagy annak környékére, építed a sereg támogatásához szükséges épületeket, kiképző központokat. Aztán ha még is jön az elvakult ellen egszerűen csak beálltál a folyó másik végére a híd elé, letelepítettél vagy 400 íjászt, a hídhoz rendelted a legképzetebb és legmagasabb morállal rendelkező hadtested és elmentél kávézi, enni, pisilni stb. :)) Gyakorlatilag egy stratégiai ATOMBOMBÁD volt ha megszereztél egy ilyen tartomány!
  • antijedi
    és olyan hubot is tudsz amin rajta van alap shogun + a kieg? (vagy a kettő egybe ha márv an gold verzio vagymi) ? :)
    kedvem támadt nosztaligázni a nayg képáradatban :D
  • FREAK
    hehe, így jártál :D

pedig itt volt kemény az ostrom, egyszerűen át kellett menni a kapun, de mire egy ember bejutott, előtte kétszázan pusztultak meg :) a hidaknál még durvább volt a helyzet, tízszeres túlerőt is meg lehetett állítani

• Árnyvadász
    Igen:

• Bucser
    ÉS nekem pont a Shogunhoz nem volt szerencsém....
  • FREAK
    osztom, minden hibája ellenére csak a hangulata miatt a Shogun a legjobb, és ehhez még a Rome is gyenge

"a kevesebb több" a Shogunnál, valahogy valószerűbb és átélhetőbb volt a földesurak és hadurak harca, nem kellett 3-4000 ember a kemény csatákhoz, évekig mentek a háborúk 7-800 fős seregekkel a tartományokért

az egyes hadvezérek pályáját is jobban lehetett követni, átláthatóbb volt az egész, így nagyobb élmény volt hadjáratokat szervezni.... régi szép idők :D
  • Snipa
    tapasztalatom szerint a medieval akkor volt igazan izgalmas mikor, par szaz fos seregeddel kellett donto csatat vivnod, mert nem volt tobb elerheto katona vagy nem is volt tobb egyaltalan...

akkor igazan megfontoltad mit teszel hogyan harcolsz stb akkor meg az ifju hercegek csapatait is be kellett vetni kockaztatva hogy elesnek a csataban... na egy ilyen majres csata adott egy akkora alaphangulatot hogy ihaj.
    Viszont kesobb mikor mar hatalamas teruletek felett uralkodsz mar egyaltalan nem izgi, hogy csak legyartod az egysegeket es mint egy sakk babut mozgatod a seregeid a csatakat auton lenyomod. Hiszen kinek van kedve egymas utan mondjuk 4-5 tobbezres csatat vivni? idoben is boduletes...
    szal ott valahogy mar lankadt az egesz dolog...
    Viszont az teljesen meglepett, hogy mar majd az egesz terkep urakent meghal az egyetlen herceg egy utkozetben es ra nehany evre vege a gamenak mert meghal a kiraly es nincs utod...
    :-) Atelni kurva szar de jogos! Csak a franya mentes volt kb 250 eves ;)
    ha nem magyarokkal voltam inkabb azzal szorakoztam, hogy a felduzzasztott seregeket mindig elkuldtem a szent foldre, igy nem en fizettem oket es meg hoztak a konyhara is jocskan.... :-)
  • bazza
    Hú már töltöm is! Remélem sikerülni fog! És mindenkinek köszönöm, hogy segített!
  • Kandurex
    Ne szívass baszod, mindjárt szúrok pillanatképet, hogy 12 + egy tucat Tlanos -nak megvan a játék azokról a szerverekről amiket beírtam!
  • Kandurex
    Így is van, a legnagyobb hiba az MTW -ben, sokszor leadod a csatákat a gépnek, unod az egyhangúságot, ez az ami miatt még mindig a SOGUN Total War a legjobb. Ott nincsennek ilyen gondok, végig izgalmas és pergő, van történet!!!, soha nem fordul elő, hogy leadsz egy csatát, könnyen érhető és egyszerű az ország menedzselés, izgalmasabbnál izgalamsabb ütközettek a végső cím elnyeréséig. Ez a Sogun.
  • bazza
    Egyekőre nem találom, de keresgélek!
  • Bandew
    Én is most nyomom a MTW-t. A magyarokkal vagyok (nohát!) és már egész szépen elfoglaltam Európa felét, de őszintén szólva kezd már kicsit unalmas lenni.
  • Kandurex
    Egy pillanatra eszembejutott, h tán nekem is le kellene töltenem, aztán benéztem az egyik image könyvtáramba és lám:

...mit találtam
  • bazza
    thx:)
  • Kandurex
    A szívem, a drága nagy szívem tesz a sírba :))
    Íme két HUB cím:

ms8.maximumspeed.org:23
    BatMax.no-ip.org:23

Itt televan olyan TLAN *-sokkal akiknek megvan a Medieval Totalwar!

Jó töltést.