• sanyicks
    No most pár nap az egyiptomiakkal való harc után, ha nem láttam volna a játék többi részét azt mondanám, ez egy komolytalan idétlen szar játék.

pl eddig 30 egyiptomi family membert nyírtam ki főleg bérgyilkosokkal. És nem hogy a városaiba vannak még family memberek ezek után is, de még harcolni is küldi őket. Na nekem úgy hogy family member csak természetes halállal halt eddig, 30 veszteség után nem hogy harcolni küldeni de még a városokat megtartani is nehéz lenne.

Befoglaltam egy egyiptomi tartományt, sajnos hallgatva néhány netes tippre hogy a rabszolgaság vagy a kiirtás árt más városokban is, csak simán megszálltam. Persze public order nem volt, pár kör után fellázadtak ellenem(még 1 kör kellett volna hogy a teljes létszámú családból 1 embert oda küldjek... mert teljes létszámú családdal nekem csak ennyire telik nem tudok még 10 membert küldeni harcolni mint az egyiptomiak :D).
    Aztán mit látok? Nem rebel lett a város, hanem rögtön egyiptomi! És ez még nem a legrosszabb, abban az egy körben 3000 katona termett a városban, de nem csak parasztok ám, hanem harci szekerek, normál íjászok, nehézlovasság, minden.
    Ezen nem tudtam hogy röhögjek-e vagy anyázzak, mert ekkora ordenáré hibát ennyi patch után nem tudtam elképzelni egy játékban.

A másik poén ugye az említett harci szekerek. Most az íjászos harci szekeret tapasztaltam meg:
    harcolnak a nehézlovassággal miközben a jó messze lévő íjászaimat lövik! És ezt egy egység csinálja egyszerre, méghozzá mind2-t óriási sikerrel.

Ehhez még hozzájön az, hogy a lovas elhárító light auxilia aminek külön bónusza van harci szekerekre, nem lő soha semmilyen lovas egységre. Ugyanis ha közel ér a lovasokhoz, rögtön megfordul és el kezd menekülni (egy dobás nélkül), még akkor is ha nincsenek veszélyben ugyanis a célpont lovasok más csapatokkal harcolnak. Gyakorlatilag a lovas elhárító egységeket csak gyalogos ellen lehet bevetni :DD
    A sima íjászok 1000x hatékonyabbak a lovasok ellen, mert bár azok is futnak ha közel érnek hozzájuk, de legalább nem 2cm a lőtávolságuk.