PeteSilvernek:
Ezt elfelejtettem leírni az előbb. Egy régebbi hozzászólásodban azt kérdezted, hogy "van egy krom nevű srác aki csinált a progihoz pár extra cuccost. Pl az egyikkel beletúrhatsz az autó diagnosztikájába teljesen. Valaki kipróbálta már?" Én már kipróbáltam és ennek a segítségével megcsináltam az S65 AMG-t, de olyan szinten csináltam meg, hogy úgy is viselkedik mint egy igazi drága autó amit teledobáltak mindenféle elektronikus menetstabilizátorral ESP-vel DSP-vel mivel kicsit furán jön le hogy egy S-osztályos 120-nál nagyívű kanyarban sodródik (legalábbis nekem furcsa) csak hogy tudjátok melyik kanyarra gondolok:"test car" üzemmód city pálya 3.kanyar. Ennek a proginak a segítségével "tettem" M3-as mocit az E-30 316-os BMW-be. Szintén ennek köszönhetően tudtam realizálni a WR6-os Golf és az EVO VII-es meghajtását ugyanis olyan gyík volt az aki csinálta, hogy mindkettőnek hátsókerékhajtást tett(ha jól gondolom a Golfnak is de lehet, hogy elsőkerekesre csinálta), holott mindkettő négykerék meghajtású.
Szóval nagyon jó kis progi! Van egy másik is ill. több amivel mást lehet csinálni:szóval itt van először is a wrsynex nevezetű prg. Ezzel a syn kiterjesztésű file-ok tartalmát tudjátok kiexportálni. A wrptxtool nevű progival ezeket a kiexportált file-okat tudjátok megnézni itt vannak pl.:felnik, hűtőmaszkot stb és ezeket lehet cserélgetni a mercik különböző típusaik között.
Bocsi hogy sokat irtam remélem nem fárasztottam le szemeteket csak tegnap leltem rá erre a fórumra és akkor nem tudtam írni mert a regisztráció stb. de a lényeg az, hogy nagyon nagy MBWR-fanatikus vagyok.