2397
  • Opelfan
    Jeep Grand Cherokee-nek is van belsőnézete.
  • Opelfan
    Ja az kérdéses, hogy kész van-e már az Enzo
  • Opelfan
    Sajnos a legtöbbnek tényleg nincs. De pl.:A BMW e-30 asoknak a Lamborghini LM002-nek és a Ferrari 360 Spiedernek van belsőnézete igaz nem valami jó ennek az egynek. Azt hiszem van még belsőnézetes kocsi de most hirtelen nem jut az eszembe, hogy melyik az. Amit nem láttam idáig és van belsőnézete az az Enzo Ferrari és ha jól gondolom a Lambo Diablonak is van (az ujjabbnak).
  • hykao #952
    kár, hogy a letölthető autóknak nincs belsőnézete... :(
  • Opelfan
    PeteSilvernek:
    Ezt elfelejtettem leírni az előbb. Egy régebbi hozzászólásodban azt kérdezted, hogy "van egy krom nevű srác aki csinált a progihoz pár extra cuccost. Pl az egyikkel beletúrhatsz az autó diagnosztikájába teljesen. Valaki kipróbálta már?" Én már kipróbáltam és ennek a segítségével megcsináltam az S65 AMG-t, de olyan szinten csináltam meg, hogy úgy is viselkedik mint egy igazi drága autó amit teledobáltak mindenféle elektronikus menetstabilizátorral ESP-vel DSP-vel mivel kicsit furán jön le hogy egy S-osztályos 120-nál nagyívű kanyarban sodródik (legalábbis nekem furcsa) csak hogy tudjátok melyik kanyarra gondolok:"test car" üzemmód city pálya 3.kanyar. Ennek a proginak a segítségével "tettem" M3-as mocit az E-30 316-os BMW-be. Szintén ennek köszönhetően tudtam realizálni a WR6-os Golf és az EVO VII-es meghajtását ugyanis olyan gyík volt az aki csinálta, hogy mindkettőnek hátsókerékhajtást tett(ha jól gondolom a Golfnak is de lehet, hogy elsőkerekesre csinálta), holott mindkettő négykerék meghajtású.

Szóval nagyon jó kis progi! Van egy másik is ill. több amivel mást lehet csinálni:szóval itt van először is a wrsynex nevezetű prg. Ezzel a syn kiterjesztésű file-ok tartalmát tudjátok kiexportálni. A wrptxtool nevű progival ezeket a kiexportált file-okat tudjátok megnézni itt vannak pl.:felnik, hűtőmaszkot stb és ezeket lehet cserélgetni a mercik különböző típusaik között.

Bocsi hogy sokat irtam remélem nem fárasztottam le szemeteket csak tegnap leltem rá erre a fórumra és akkor nem tudtam írni mert a regisztráció stb. de a lényeg az, hogy nagyon nagy MBWR-fanatikus vagyok.
  • Opelfan
    Szerintem nem kormány függő dolog, hogy valaki nagyon jó legyen. Ez sokkal inkább annak a kérdése, hogy mennyire éli át a helyzetet és érzi az autót a monitoron keresztül. Nyáron vettem egy kormányt mert nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon milyen lehet kormánnyal nyomulni és igen nehéz volt áttérnem a kormányra a kézi váltóra meg kézifékre a billentyű után. Nekem inkább nehéz volt kormánnyal játszanom mintsem könnyű mivel nem azt csinálta a kocsi amit vártam (pár éve vezet már igazi kocsikat is).Persze miután megszoktam kormányt értem el rekordokat én is és(a suli miatt nem volt időm sokat játszani) miután leszereltem nehéz volt billentyűn játszani.

Apropó NFS: Mit szóltok a Normandie pályához? Nekem nagyon bejött mert a Porsche 2000 is hasonló kaliberű autósgame volt a maga idejében.
  • hykao #949
    írtam volna, de nem vagy elérhető msn-en... :()
  • arty
    sok a duma, irjatok már és menjünk :D
  • hykao #947
    Régen, még az NFS-sel, meg annak második részével kormánnyal nyomultam, ahogy meglett, sorra döntöttem meg az addigi körrekordokat...
  • Tomo15
    Háát az nem biztos, de kormanyal az igazi
  • hykao #945
    Na visszaraktam a gépre, én is kipróbálnám a neten, bár kormányom nincs, így valszeg örök vesztes leszek... :)
  • arty
    én játszanék, adataimnál icq/msn :)
  • Tomo15
    SZiatok nem akar valaki neten játszani????
  • arty
    edonkey, bittorrent, dc++ ... smsweb SUXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  • zero_cool51
    akkor senki nem tudja hol lehet fenn?
  • hykao #940
    igen, sajnos én is úgy tudom, hogy itthon nem forgalmazták...
  • [HUN]FaTaL
    bocsi már nincs fent, tévedtem:(
  • [HUN]FaTaL
    a http://wanadoo.atw.hu weboldalon asszem fent van (smsweb)
  • zero_cool51
    mármint regelek, aztán tegye fel nekem valaki.
  • zero_cool51
    valaki segitsen plz! sehol nem találom a játékot! ha kell ,regelek pár tárhelyet, de segitsetek rajtam! hol szerezzem emg a játékot? Mert még boltban sem láttam...
  • petesilver
    Nah, pont a kis A 160-as fordulatszámgolyók jönnek be egyenlőre! :) Hihetetlen, de ezekkel a Mercikkel úgy kell menni, mint a gokartokkal, akkor hatékony! Bár úgy sen viszi tulzásba, ez a leszabályozás továbbra is bosszant!
  • petesilver
    nem :)
  • hykao #933
    ok, amúgy Gullwing, W125 és társai vó'tak má'?
  • petesilver
    Még nem tudom. Modellezgetek még egy kicsit, aztán estefelé kipróbálom lazításképpen.
  • hykao #931
    Sajna én nem, mert amikor végignyomtam, akkor még nem volt csak 1.2.3-as peccs, és azzal még plusz autót sem lehetett beletölteni...
    A peccsel jobb a téma amúgy?
  • petesilver
    Egy kérdés. Van egy krom nevű srác, és csinált a progihoz pár extra cuccost. Pl az egyikkel beletúrhatsz az autó diagnosztikájába teljesen. Valaki kipróbálta már?
  • arty
    http://www.synetic.de/public/content/de/../../download/wrupd_v166.exe

avagy

pecs166

ezzel már lehet online is menni, vannak nfs5 konvertált pályák, kocsik stb!

csak szim modban, minden segitség nélkül érdemes menni vele, igy egy jo kis árkád játékot kapunk :)
  • hykao #928
    ...de egye fene! tessék itt a hivatalos oldal...és az uccsó 1.6.6.-os peccs: SYNETIC
  • hykao #927
    Ne bánázz már banyek!

Beírod a Google-be, hogy: "mercedes benz world racing patch" - és máris okádja kifele a sok linket...
  • streeter
    Az a baj hogy ap atcheknél az 1.6.6-os patchnek nemjó az URL-je de a az 1.5.5 se jó
  • petesilver
    itt nézz szét:
    http://www.bhmotorsports.com/MBWR/downloads
  • streeter
    cheateket találtam csak orosz magyarázattal és azt nem értem. meg patchet se találtam sehol.
  • petesilver
    Látod patchet nem raktam fel, akkor keresek. 100% simulation-re raktam, és minden segítség off. a kanyarvétel még így is rettenet egyenlőre, hogy elviselhetően menjen visszaváltás kb két fokozatot és tükörhang. Talán így közelít a realisztikushoz az irányítás CLK-nál, irogatta is egyfolytában hogy good slide, vagy mi. Hozzászoktam, hogy hangra váltok, ezért tűnik lassúnak nekem, mert mire ezek felpörögnak... A másik, hogy visít a fülemben a hátam mögötti autó hangja, amit alig látok a visszapillantóban. Valamint zavaró a helikopterek zaja is, de asszem azt majd kikapőcsolom. Ma szánok rá még pár órát, meglátom javul-e a helyzet. De a végén satu, visszaváltok motorfék nem szokott működni, már csak a fura leszabályzás miatt sem.
  • hykao #922
    google
  • streeter
    Honnan lehet letölteni patcheket?? És valaki válaszoljon a #917-es kérdésemre.
  • streeter
    "- sebességérzet: egy merciben az életben is kevesebbnek érzed ua.-t a sebességet, mint egy kisebb kocsiban... :))"

Ezt magam is tanúsíthatom :D Míg egy Renault 19-ben a 140 már száguldás Egy E-s merciba az egy laza utazósebesség.
  • hykao #919
    amúgy a peccseket felraktad??? van pár jelentős módosítás is bennük, pl. autók hangjai.
  • hykao #918
    - a sima CLK az életben sem egy ördög...
    - sebességérzet: egy merciben az életben is kevesebbnek érzed ua.-t a sebességet, mint egy kisebb kocsiban... :))
    - a menüben (bár elég idegesítő a menü) elég jól skálázható a realitás/játszhatóság (nem értem mi a gondod vele, hogy minden "rásegítőt" ki kell kapcsolni ha a valósághoz közeli fizikát akarsz? - amúgy ha mindent kikapcsolsz akkor azért elég élvezhető, persze úgy sem egy kő-szimulátor...)...próbáltak olyat alkotni, ami mindenkinek megfelel (szimulátor fanoknak és arcade, faltól-falig koccolós őrülteknek)...hogy ez mennyire sikerült, nézőpont kérdése...
    - majd a későbbi modellekkel megjön a sebességérzeted...csak türelem!
  • streeter
    Van a játékhoz valami save vagy cheat ami az összes kocsit behozza? Mert sok autóra kíváncsi lennék, hogy hogy néz ki a játékba. Van valami hivatalos oldala a játéknak?
  • petesilver
    Hát a sima CLK is gyér. Ha annyi pénzért csak ennyit tudna az életben, senki nem venné. De leginkább a nulla sebességérzet, és az unrealisztikus viselkedés mellett egyenlőre a legjobban az zavar, hogy leszabályoz a program vezetés közben. Kanyar közben, ha már közeledik a következő kanyar, vagy mittudomén mitől, de tövignyomott gázpedálnál egyszer csak nem pörög tovább a motor. Szinte nincs értelme felkapcsolni hármasnál nagyobb fokozatba. Motorfék legtöbbször semmi. Az összes kütyüt muszály volt kikapcsolnom, hogy az autó viselkedése picit kezdjen hasonlítani a realisztikusra. Szal messze nem az A-class-al van gondom egyenlőre.