-
Az ige hirdetése OFF-ban folytatva, mindenbe beleszólva:), már rég olvastam a forumot:)
„A problemam a GT sorozattal, hogy idegesito, hogy egyszeruen elcseszik. A Sony, a "gyari" ceg csinalja, irtozatos penzekbol, az egyetlen "emesztheto", igenyesebb autosjatek konzolra. Es ha vennek a faradtsagot, es keszitenenek korrekt belsonezetet, korrektebb fizikat/szimulaciot, es egy normalisan skalazhato, ertelmes AI-t, szerintem sokkal tobben megvennek, hasznalnak stb.” – Alex
belső nézet jogos…bár nekem a 72cm és szélesvásznú módnál, a GT féle belső nézetben is hiányzik még valami periféria, ha ennek a 75%-át még befedik akkor az már a játszhatóság rovására megy. ÉN viszont teljes mértékben elfogadom, hogy neked labdába sem rúg olyan autósgamma, amiben nincs valamiféle belső nézet…
fizika van, de csak az első falig…a betonon, murván stbn minden teljesen korrekt és az előtted mozgó aszfalt is tökéletes a sebességhez mérten ennyire jót ritkán lát az ember
AI csak arcade modebban catchinggel, granturismo mode esetén főleg enduranceban elhúz mint a franc….DE általában nem hibáznak nem döglik be a motor stb úgyhogy itt is egyetértek veled, de más játékok állnak a toppon, javaslatom mindenki nyomja elő ellenfél ellen:)
„Na hasonlot mondtam en is;) A GT4 lehetne olyan jo jatek, hogy meg en is vennek csak az miatt egy PS2-ot. De belsonezetnelkul, eszembe sem jut foglalkozni vele. Es szerintem sokan vannak igy, ezt bukja a Sony.
Es ez visszafele is igaz. Ha a Merciben, vagy barmilyen PC-s szimulatorban nincs belsonezet, akkor azzal sem jatszok!” - Alex
Úgyhogy konklúzióként felirom a kis naptáramba….Alex = belső nézetes autósgamma
A többi ezek szerint teljesen másodlagos…mivel egy full konzolos MBWR-t is szívesen eltekersz:) hiába a monoton AI..fákon való átrepdesés a konzolos sebességérzet és pályakialakítás és hangulat….A Mercedes szó adja el ezt a gammát, ami szintén konzolos húzás.
„Rosszul olvastad. Pont ez a kettő, amit a grafikán kivül nagy mértékben fejlesztettek.
Az AI és a szimuláció.
Ez nem reklámszöveg, akik kint voltak az E3-on és kipróbálták, megerősítették ezt.
Az AI fejletteb lett, az ellenfeleket már nem zsinóron húzzák, hanem sokkal körültekintőbben vezetnek és hibáznak is.
A vezethetőség pedig még inkább a szim felé tolódott és az idétlen ütközésfizikán is csiszoltak.
Ha olvasnál konzolos lapokat vagy netes tudósításokat, akkor te is tudnál erről... de mivel nem érdekelnek a konzolok, nem olvasod ezeket, ez teljesen érthető.” – GT4
Előbb jöjjön ki a végleges gamma…aztán véleményezzük. Törés még mindig nem lesz benne!!!! Ez biztos…kiváncsi vagyok milyen ütközésfizikát lehet produkálni ha karcmentesen halad tovább a verda:)
„De a kulsonezethez meg szinte felesleges kormany. Legalabb is szamomra nagyon idetlen.” –Alex
A külső nézetek is különbözőek, nálam egy F1 gammában legjobban a TV közvetítésben megszokott nézet jön be, amit kormánnyal nagyon élvezetes nyomni. Az autó hátulját mutató nézethez valóban felesleges a kormány
„Egyet értek, a Gt sorozat a királyság, de én azért egy kicsit örülök a Merci játéknak, mert szerintem a legjobb pc-s autós gamma jelenleg.” - Ramore
valóban nagyon jó lett, kielégíti a 2003-as árkád igényeket
„volt egy kis idom osszehasonlitani az x-es es a pc-s valtozatot, valahogy az x-es nekem jobban tetszik, jobban atjon a hangulat.” – wizzard
nemhiába: a nagyobb képernyő jobban illik egy valódi szélvédő méretéhez és a TV felbontás jótékony hatása elmossa a papírmásé hatást. Autókára bőven elég az RGB-vel megspékelt konzol, pláne ha árkád. Lásd Burnout 2..mekkora királyság lett.
„ma próbáltam ki, nekem nagyon bejön
a játékmenet arcade, kár érte, de a többi tuti
ha multi is lenne, az már túl szép lenne :D” – Freak
nem te tesztelted az X verziót is?:) persze kormány nélkül, mert azt a főnököd nem adott hozzá
„Elég sokat vesztesz, ha feladod ilyen hamar... sztem akármelyik needforspeedet simán veri.” - Teperinke
EZ NAGYON IGAZ! Pedig X-en csak láttam hogy más nyomja és PC-n is csak néhány menetet nyomtam. Az NFS-ben komoly előrelépéseket kéne tenni ahhoz ,hogy a régi hírneve helyreálljon
ON