Nekem talán a Gangster kocsijai jönnek be a legjobban: Civic, Corolla, Golf I, Octavia és persze a Calibra a kedvenceim. A Golf I-nél azért a kocsi külseje hagy némi kívánni valót magaután de a többi azért jól néz ki. Pl.:A Golf belseje nekem nagyon bejön és szerintem elég reális az irányítása is. Most a Calibrával játszogatok de az Octaviával is kenem. A Calibra szerintem egész valóságos irányítással büszkélkedhet még kanyarban is, valamint a gyorsulására sincs panasz, a katalógus adatot hozza. Azért nem kell csodákat várni egy több mint 10 éves konstrukciótól (futómú kanyarban):), másik oldalról nézve az A Vectrák futóműve igen csapnivaló és szerintem ezt elég jól kihozta a srác a Calibrában. Nekem nagyon bejött a kocsi. Az más kérdés hogy én a külsőhöz megcsináltam a 204 lovas turbómotort, meg egy kicsit keményebb futóművet. Az túlzás hogy most már ragad az úthoz de így azért lehet fokozni az érzést :). Ha esetleg így érdekel a Calibra akkor felteszem netre és letöltheted . Van egy S Brabus Merci azt kellene kipróbálnod, visszasírnád egyből a Gangster kocsik stabilitását :D.