• Hoz_Hun
    Cs@: köszi. tegnap nyomtam vagy 8 órát. Azt az infót kaptam(egy tapasztalt Titános über Nomad fegyverrel felturbózott havertól), hogy a németektől balra a bányászoknál király küldetések vannak 100000-ért ráadásul a Red H.-kell írtani ami jót tesz a Cors.-ok való kapcsolatnak. Nah odamentem, erre ami bányászokba belefutottam azok csofi 20000 küldiket akartak rámsózni és a Cors.-ket kellet volna írtani(itt még Anubissal repkedtem kb 19 szinten a főküldetés után). Ebbe nem mentem bele. Kolbászoltam egy keveset találtam egy átjárot az Omega 5-be. Mivel utáltak a Red H. és a Cors.-ok is már ide eljutni szép teljesítmény volt. Sikerült eleverkednem magam egy aknamezőig, az Anobis-ommal levertem elősször egy Red H. bandát majd utánaa agy raklap Cors.-t. Még szerencse, hogy aszeroida mezőben van az egész tér így kimanővereztem magam, de baszot erősek voltak. Aztán pár idióta utánamm jött az aknamezőbe, és persze miért ne egyszerre egy csapat(5-6 fő) ez is az is. sajnos az aknák között már nem tudtam manőverezni rendese ilyen zárótűzben. Szoval első látogatásom az Omega 5-ben kemén 10 perc volt.
    Load vissza és a Omega 3 rendszerben valamelyik halyon kemény 150000 rugóért (össz vagyonom) jóba lettem a Cros.-okkal. bementem az Omega 5-be, most simán ment. Cros.-bázist megleltem, de titánt nem találtam, mondjuk ugy sem lett volna rá lovém, mert zseben 38000 rugó volt az Anubis meg nem képvisel értéket pénzben. Itt már 22 szintü voltam mert valami roncsbol kibányásztam 4db(!) 10 szintű fegyvert meg més vagy 2 db 7 szintüt. kapásból ugrottam vagy három szintet(ezeket hurcolom magammal mert felszerelni nem tudtam őket mer az Anubis max 6 szintig terhelhető). Itt kaptam fasza küldetéseket 40000 rugó értékben. Kicsit huzos volt mert a Sabre (vagy mi a neve) hajokon vitézkedő Red H. elég kemény ellenfelek voltak, föleg ha jött belőlük vagy három (én meg az Anubisban). Végére összekapartam a lóvét az ott kapható Centurion. Itt már 28 szintű voltam és mondhatom megint legatyásodtam. Iszonyt sokan utálnak min a bűnt, valahol köröznek is, pedig csak a Red H. irtottam. Leléptem a bányászokhoz, akik éppen éppen megtűrnek. Közben találtam mégegy roncsot, újjab 3 db 10 szintű fegyver, valami durvább fajta mert kapásból 30 szintű lettem.
    Bocs kicsit hoszzú lett.
    A porblémám az: 30 szintű vagyok a raktáramban ott van 7-8 db 10. szintű fegyver amit még nem tudok használni, összvagyonom 1 milla fölött van, de a zsebembe mindössze 150000 rugó körül van.

Hol a gennyben tudok lovésabb küldetéseket találni (legaláb 40000 de inkább a fölötte). Ha lehet olyan helyen ahol a Cors.-os full haverság nem megy naturial alá közben (a Titán miat mer az kéne, bár nem tudom hol van). Ja a Bretoniában köröznek oda nem igazán mehetek be (pedig csak a Red H.-ket irtottam).