3984
  • CS@
    Nézz be NewBerlinbe és irtsál Unionerst kb:10-60ezerig fizetnek érte és senkit sem zavar.
    Az elképzelhető ,hogy a 150ezer feletti küldetésekhez(OmiRendszerek) kevés lesz az Anubis bár próbát tehetsz.
    A nagy halom fegyvert szerintem is add el illetve egyet amelyik a legjobban tetszik azt az egyet tarts meg.
    Nekem az Omega41-es aknamezővel gyűlt meg a bajom hasonló módón :
    Az OutC/Sabrek és a Cors/Titanok egyfolytában lőttek rám meg még a sugárzás sem piskóta ott..
  • CS@
    Jelentem : Az Eaglem fullon van és békét kötöttem az Outcastal is ,ha legközelebb összefutunk már a tartozásom is vissza tudom fizetni.
    Azt sikerült kiszámolnunk ,hogy átlag 10Nomád/1fegyver.
  • K.András
    Nemtom akkor mi van, megmondom öszintén...
  • K.András
    Ha 60-at kilöttél volna, akkor tele lennél nomad fegyverekkel...
  • K.András
    Más gép ellen, én másik useral nyomtam...
  • K.András
    Ugy nem tudott egy srác kinyirni a titánal nomad fegyverekkel hogy 7-es pajzs volt nálam, meg nem volt még jo fegyverem sem ,egyszerüen alig tudott eltalálni...Elején leszedte a pajzsomat mert azt gondoltam szolunk hogy kezdjük vagy valami, erre pofán lött, de utána el sem tudott szinte találni...
  • K.András
    Egyébként egy titánt szétszedhetsz nagyon hamar egy sabreval...
  • K.András
    Menni kell és keresni, mindig változik tehát biztosra nem lehet mondani hogy oda menj és vár rád fasza munka, nekem 260 ezres volt a legnagyobb amit találtam el is vállaltam meg is csináltam :D
    A fegyvereket meg add el mert ha meghalsz akkor buktad, szoval nem nyerö dolog hurcolászni a fegyvereket..Egyébként meg nem kell feltétlen munka, én pikk pakk összeszedek párszázezret ha kell lové pusztán gyilkolással, megyek aszt lövöm az ellent és bizony ha nem csirkékre vadászol akkor amiket behuzol fegyvereket azért 10-20 ezret is megkaphatsz, egy egy ilyen harc után volt hogy 13 darab maradt nálam, és az már elég szép pénz...
  • Hoz_Hun
    Cs@: köszi. tegnap nyomtam vagy 8 órát. Azt az infót kaptam(egy tapasztalt Titános über Nomad fegyverrel felturbózott havertól), hogy a németektől balra a bányászoknál király küldetések vannak 100000-ért ráadásul a Red H.-kell írtani ami jót tesz a Cors.-ok való kapcsolatnak. Nah odamentem, erre ami bányászokba belefutottam azok csofi 20000 küldiket akartak rámsózni és a Cors.-ket kellet volna írtani(itt még Anubissal repkedtem kb 19 szinten a főküldetés után). Ebbe nem mentem bele. Kolbászoltam egy keveset találtam egy átjárot az Omega 5-be. Mivel utáltak a Red H. és a Cors.-ok is már ide eljutni szép teljesítmény volt. Sikerült eleverkednem magam egy aknamezőig, az Anobis-ommal levertem elősször egy Red H. bandát majd utánaa agy raklap Cors.-t. Még szerencse, hogy aszeroida mezőben van az egész tér így kimanővereztem magam, de baszot erősek voltak. Aztán pár idióta utánamm jött az aknamezőbe, és persze miért ne egyszerre egy csapat(5-6 fő) ez is az is. sajnos az aknák között már nem tudtam manőverezni rendese ilyen zárótűzben. Szoval első látogatásom az Omega 5-ben kemén 10 perc volt.
    Load vissza és a Omega 3 rendszerben valamelyik halyon kemény 150000 rugóért (össz vagyonom) jóba lettem a Cros.-okkal. bementem az Omega 5-be, most simán ment. Cros.-bázist megleltem, de titánt nem találtam, mondjuk ugy sem lett volna rá lovém, mert zseben 38000 rugó volt az Anubis meg nem képvisel értéket pénzben. Itt már 22 szintü voltam mert valami roncsbol kibányásztam 4db(!) 10 szintű fegyvert meg més vagy 2 db 7 szintüt. kapásból ugrottam vagy három szintet(ezeket hurcolom magammal mert felszerelni nem tudtam őket mer az Anubis max 6 szintig terhelhető). Itt kaptam fasza küldetéseket 40000 rugó értékben. Kicsit huzos volt mert a Sabre (vagy mi a neve) hajokon vitézkedő Red H. elég kemény ellenfelek voltak, föleg ha jött belőlük vagy három (én meg az Anubisban). Végére összekapartam a lóvét az ott kapható Centurion. Itt már 28 szintű voltam és mondhatom megint legatyásodtam. Iszonyt sokan utálnak min a bűnt, valahol köröznek is, pedig csak a Red H. irtottam. Leléptem a bányászokhoz, akik éppen éppen megtűrnek. Közben találtam mégegy roncsot, újjab 3 db 10 szintű fegyver, valami durvább fajta mert kapásból 30 szintű lettem.
    Bocs kicsit hoszzú lett.
    A porblémám az: 30 szintű vagyok a raktáramban ott van 7-8 db 10. szintű fegyver amit még nem tudok használni, összvagyonom 1 milla fölött van, de a zsebembe mindössze 150000 rugó körül van.

Hol a gennyben tudok lovésabb küldetéseket találni (legaláb 40000 de inkább a fölötte). Ha lehet olyan helyen ahol a Cors.-os full haverság nem megy naturial alá közben (a Titán miat mer az kéne, bár nem tudom hol van). Ja a Bretoniában köröznek oda nem igazán mehetek be (pedig csak a Red H.-ket irtottam).
  • Spenser
    Szasztok na én is most kezdtem el ezt a Nagyon Kafa "kis" Játékot.
    Nem semmi abba sem lehet hagyni...
  • Randal
    nekem is az van és gyöngyül megy:)))
    Ha ME-d van akkor cserélj oprendszert mer azt nem szeresse
  • riska
    Thanks; reméltem, hogy létezik unknown jump hole valami kultúráltabb helyről (New Berlin, Frankfurt), ez így tényleg nem lesz könnyű túra.
  • CS@
    Ha a Cors. és a Outc. ellenségeid akkor nem lesz könnyű túra.
    www.freeweb.hu/freelancer itt a linkek majd a navigator és megtervezed az útvonalat(több lehetőség is van).
  • PResident Evil
    oké vágom már :D
    megvan minden, szétörölgettem a Windows\system könyvtárat remélem menni fog :D
  • riska
    Üdv. Egy kérdés: Omicron Thetára hogy jutok el? (Freeport 9, Eagle-vásárlási célzattal).
  • PResident Evil
    kösszz szépen de mennyire vissza :PPP
    oké megkeresem...
  • PResident Evil
    hi ! nektek nincs olyan problémátok, hogy nincs hang a játék alatt? főleg a dialógok nincsenek. csak tátikáznak a karakterek és semmi. őpedig vágom az angolt és megérteném hogy mit gagyognak csak NINCS hang :D és igy elég nehéz lesz jáccani. pedig frankó SB128 as soundom van...
    lehet hogy már irtátok csak nem láttam. HELP PLS !!!
  • Gnome
    Ajjdejóóó!!!!
    Gondoltam ,hogy van ilyen opció csak nem jöttem rá!
    Kössz!!!
  • 3P
    A felszerelt fegyvereidnel a bal-felso sarkaban van egy kis kek szimbolum (2 db-bol all ossze, mint egy kirakos jatek):. Szoval ha arra raklikkelsz, akkor az a cucc lekerul az adott pilonhelyrol ami addig ott volt, es felrakhatod oda a cargodbol azt e fegyvert, amely class besorolas szerint felmehet oda (klikk a cargoban levo fegyveren, amit oda akarsz felrakni). Ez mukodik pajzsra es thruster-re is termeszetesen.
  • Jacky
    Ami nalad van, fegyver, annak a bal felso sarkaban levo ikonnal tudod leszerelni, masikat felszerelni. Ha erre gondoltal.
  • Gnome
    Nem tudja valaki, hogy lehet-e fegyvereket átrakni a cargoból a hajóra? Mert nagyon unom már a tradereknél, hogy eladom a cuccost 35ezerért és visszavásárolhatom 120ezerért..
    Kössz!
  • scynetyc
    köszi!
  • CS@
    Bocsy így már világos ,akkor ezt nagyon elnéztem.
    Amúgy én Nemtom.
  • CS@
    Hoz_Hun #919 : Nekem tegnap az OmiThet/Freeport9 –en sikerült lefizetni őket.
    Zsoti #920 : unknown jump hole
    Roncs #923 : Milyen kódja ? Esetleg a VogtlandBase-ra gondoltál ? Ha igen akkor DresdenC3
    Scynetyc #924 : Pedig nekem működött még hajnali 2 kor is. Nálam most is műxik.
  • scynetyc
    Szia K.András! Este éjfél előtt felakartam menni a szerveredre,de pár perc mulva eltünt. Gondolom leállitottad. Lehet menni rá játszani? Ha, igen akkor átlagban mettől-meddig él a szerver naponta?
  • bfg900
    Ok, megoldottam :) Vettem 30k ért egy uj pajzsot, és beleeresztettem 10 starkiller torpedót a csatahajóba, innen már egész könnyű volt :))))
  • bfg900
    Eddig egész jól boldogultam a játékkal, de msot rendesen felbaszta az agyam :) Ott tartok hogy a jappó rendszerben kell megölni 1 fazont, aki nem volt rajta az elfogptt teherszállítón és most a bázisán látogatnánk meg, amit viszont pajzs véd és a shield generátorokat ki kellene lőni. De ott áll egy asszem battlecruiser pont a generátorok mellett és amúgyis vagy 20 ellenséges vadász támad. Elég uncsi hogy lelövöldözöm az első hullámban özönlő fightereket aztán elrepülök a bázisig, és aztán valaki 1 lövéssel lelőúgy hogy a fele pajzsom még megvan. Szal kezdem megunni a sorozatos szopásokat...
  • Hoz_Hun
    Hol Corsairs-okat lefizetni? És ők maguk melyik rendszerben tanyáznak?
  • CS@
    Belefutottam tegnap egy érdekességbe is egyszer csak azt vettem észre ,hogy az Eagle egyik szárnyáról eltűnt az egyik Firekiss.
    Viszont a jobb alsó ablak azt jelezte ,hogy ott van. Sebaj vettem rá még egyet viszont ezután 3db-ot jelzett az a bizonyos ablak .
    Aztán beálltam egy bázisra és elkezdtem leszerelni mindent ,miután a két Firekiss-t leszedtem 3-om lett belőle ,de végül is ettől rendbejött.
  • CS@
    A #874-es hozzászólásommal kapcsolatban :
    Tegnap fél órát szórakoztam az AmesResearchStation –on ,hogy bejöjjön az Outcast lefizetése és semmi.
    Aztán átmentem a Freeport9 -re és ott másodjára bejött ,úgyhogy Outcast lefizetésre inkább ezt javaslom.
    Próbálkozás : kimész – bedokkolsz – megnézed a kocsmát , kimész – bedokkolsz - megnézed a kocsmát…
  • 3P
    Mar nem azert! De nem tudsz picit visszabb olvasni?! Mar annyiszor le lett irva, hogy csak poenbol van benne a robotok es a majmok bolygoja is! Se munkat nem kapsz, se kereskedni nem tudsz veluk...
  • K.András
    Majmok :)
  • K.András
    http://freelancer.freeweb.hu/
  • Zsoltee_a_bator
    a diamond es a cerberus 1173 dmg es 293 energiaba kerul.
    a wildfire nevu fegyver viszont 1075 dmg 220 energy. egesz korrekt. de ilyenbol csak kettot talaltam, a pathfinder wreckben. nem tudtok meg lelohelyet?
  • Sir
    Ez a Hispania ürhajo egy franko buvohely , a roncs belsejébe is bele lehet repulni ,amig közben kint megy a csata :))
  • K.András
    Három nomad fegyver mellé nem fér fel csak egy diamondblack ,de akkor már négy nomad fegyver...
    Bár amig 2diamondblack meg 2 bluebaze volt a hajomon addig bizony gyorsabban szedtem le az emberkéket független attol hogy gyorsabban tüzel nomad fegyver..Majmok bolygólyát meg keresd meg, sokkal jobb arra rátalálni mint igy beirni...
  • K.András
    Jaja poén, nem lehet csinálni semmit azon kivül hogy leszálsz és megnézed..
  • Zsoltee_a_bator
    a majmok bolygojan lehet vmit csinalni?
    baratibbak lesznek pl ha nagy nomadhenter vagyok a rendszerben? :) mert ok se csipik a nomadokat, a docking ringjuk lott rajuk.
    Vagy a robotoknal, ott mitevo legyek?
    Ezek a helyek csak poenbol vannak beleteve a jatekba?
  • Hoz_Hun
    Nah, végigvittem. Mármint ami a fő szálat illeti. Most kezdtem szabadon repkedni. Van valakinek ajánlata hová menjek munkát vállalni? Hallotam hogy a Crosairokkal (vagy hogy a francba hívják őket) kell jóba lenni a "Majmok Bolygólya" megtalálásához. Hogy lehet barátkozni velük?
  • K.András
    Le lehet roluk löni nomad fegyvereket, ennél többet nem fognak adni..Érdekes modon viszont nem lehet nomad lézert szerezni, se nomad trustert,se hajot stb :D