• French SG
    K.Andás: Na csak nem sikerult megallnod, hogy ne szolj hozza ismet a temahoz.
    Smile-okkal lehet takargatni a tajekozatlansagot? Ezt tenyleg nem gondoltam volna.
    Nem arra gondoltam, hogy minden codec jo, csak nem feltetlen csak az a jo ami neked van, es a tobbi
    meg nem er semmit. Kicsit egyoldalu a gondolkodasod...
    De,ha kicsereltem a codec-et a jatekhoz adottal, akkor megsem (csak) azzal van baj ugye?
    Ha csak munkara talaltak ki a win2k-t, akkor varom az ezt alatamaszto erveidet! Persze az teged teljesen hidegen
    hagy, hogy hanyan toljak alola a jatekokat gond nelkul. Szemellenzo?
    Attol, hogy 3P ismerosei koreben nem fagy a jatek, sokakat nem vigasztal. Biztos direkt keltik a feszultseget a temaban...
    Kosz a mondatot a problemam megoldasarol, de valahogy nemhiszem, hogy itt fogom megtalalni azt.
    Itt eddig nemnagyon lattam mast csak, hogy problemad van? Akkor #183
    Abbol, hogy mekkora a progi terjedelme nalam meg nem jelenti azt, hogy jol megis van irva, de ebbe ne mennyunk bele.

Ezt a hozzaszolast direkt smile nelkul irom, hatha igy jobban latod tajekozatlansagomat.
    Nemvennem a szivemre, ha sikerulne elvennem ezt az oromodet.

Tovabbi reakcioidat varom maganban, mert ugy erzem kezd 1 kicsit off topic lenni ez a flame.