Hat a megertesnek a jeleit benned sem lehet felfedezni, ugyhogy ebbe ne mennyunk bele.
Ki irta, hogy a divx5 170 ezer?
Olvasd at meg1X mit irtam! Es meg en nem ertek meg dolgokat
Sajnos valakinek nem eleg a divx5 filmek nezesehez, es nincs 170 ezer forintja canopusra, ez meg nem azt jelenti, hogy ezek kivul amik letolthetok csak szemetre valo codecek
De persze, ha nekem lenne Porsche-m, az en szememet is csipne, ha valaki ingyen jutna jobb kategorias kocsihoz
Codec pack-be sok dolog van, es kozel sem biztos, hogy az illeto csak ratenyerel a Next gombra, es felrak mindenfele neve nincs codecet amikrol azt sem tudja mire valo
Ha ugyanugy lehet win2k alatt jatszani mint mas op rendszer alatt, akkor nem erzed, hogy ennek "a win2k a munka op rendszere" dumanak inkabb marketing szaga van?
En a jol megirt jatek alatt azt ertettem, hogy van ugy leprogramozva, hogy ne fagyasszon ki random egy NT kernelre epulo op rendszert.
Sok jatekot kiprobaltam mar, de valahogy nem emlekszem, hogy lett volna olyan ami a reset gomb hasznalatara kenyszeritett volna.
Persze ez is csak veletlen
Orulok is neki, hogy beletudtak rakni 1 cd-be a jatekot, de nemtudom ez, hogy jott ide
Talan arra celoztal, hogy kitudja milyen kompatibilitas novelo komponenseket hagyhattak ki belole