Neutr@lizer#502
Khurrak-nak:
a tortenet vege fele nem nagyon lehet szabadon hajot vasarolni, mert se idod se penzed nem lesz ra, mert a kuldok egymas utan jonnek. persze ilyenkor is lehet kulon kuldiket vallani, de nem erdemes, mert az Order zazloshajon megkapod az Anubis nevu hajot egy nevleges osszegert (1100 dolcsi !!) es a tortenet vegeig az jo is (sztem).
A story vege utan keresgelhecc szabadon jobb hajokat meg skulot.
Es az hogy most mindenki utal az nem gaz mert a vegen a hatosagi szervekkel mind joba leszel vagy min. semleges. Csak a kalozok meg a kivulallok fognak utalni.
Az meg hogy az ellen hanyas szintu, meg egy kuldi hanyas szintu, az csak a gep AI-jara, ill az ellen mennyisegere vonatkozik. Meg persze hogy milyen hajoval vannak. Asszem.
Maganak a hajonak ugytom nincsen szinte, max. annyi hogy hanyadik szinten veheted meg.
Egyebkent kicsit lentebb irtam igy linket ahol le van irva hogy a fokuldik utan hol es mit erdemes keresgelni. (hajok, fegyverek, pajzsok, stb.)
K.Andras-nak: nem minden rocsbol esik valami, kb ugy a felebol.
idevesem a linket meg1x, es csak azertis ;>
http://neutralizer.uw.hu/
itt felvazoltam par "rare" stuff helyet, amiket sztem erdemes felkutatni.
es nekemis lenne egy kerdesem: a magyar szerverekre mi a pass, ill. mennyire megbizhatok leallitas ugyben (mert nem igazan esne jol hogy mar van egy utos karim es lelovik a szervert ;)