• 3P
    Szoval a jatekban 13 fo kuldi van, igy ez nem lehet a 16, vagy a 17-es, egyebkent tudom melyikre gondolsz :). Bocs a kis kiteroert, megprobalok segiteni is, mivel ez tenyleg az elso razosabb kuldetes.

Szoval miutan legyozitek kozos erovel az elso hullamban erkezo vadaszokat, utanna elindulsz a bazis fele. Ott ne egyenest a way pointra menj, hanem valaszd ki az egyik Shield Generatort alul a listaban es jobbra nagyivben kozelitsd meg, igy kikerulsz a bazist vedo vadaszok hatokorebol. Az elso sziklartatombre epult bazis (jobbrol-alulrol) megkerulve eljutsz a 4 sield generator altal vedett 2. bazisig, azt kellene ugye szetlonod. A legnagyobb problema, hogy ott olalkodik egy bazi nagy japan battleship ami siman leszed(het), amig szetlovod a pajzsokat. Na en ezt elkerulendo siman elinteztem a battleshipet, utanna szep nyugodtan, szinte semmitol em zavartatva leszedtem a pajzsgeneratorokat, majd bedokkoltam a bazisra.
    Az egeszben az a szep, hogy meg csak torpedok sem kelletek hozza, csak a jo oreg fofegyverek :))

Jo jatekot, remelem tul jutsz rajta es elindulhatsz kibogozni az univerzum tovabbi rejtelyeit...