K.András#425
Gyerekek ezt nem értem,megyek kereskedek,megveszek egy rhinot.Aztán kezd jönni a pénz és vettem egy drone-t megint gyülik a pénz,aztán én hülye meg elmentem venni egy humpbacket de az hagyján, oda alig értem mert minden "sarkon" leszedtek a pályárol odafele.No mindegy, odaértem megvettem a humpbacket vettem rá azért fegyvert is persze meg 38 ezerért armort,na szépen elindulok aztán egyszercsak nem jutok sehova mert kb 5 darab centurion közrefogott, mondani sem kell nem tartott fél másodpercet és leradiroztak mint a szart, buktam az árut is mindent, de ez nem is érdekelne,a baj az hogy bármerre mentem más sem volt mint centurion!!!Ilyen nincsen.Tehát vagy nem lehet egyedül kereskedni, mert biztos hogy le leszel nullázva egy idö után,vagy pedig nem szabad humpbacket venni, mert olyan tetü lassan fordul hogy esélyed sincsen.A drone-al meg az a baj hogy szar a páncélzat, és ugye ami a legfontosabb mivel kereskedö hajorol beszélek kevesebb a raktér.Szoval mivel érdemesebb kereskedni esetleg egy dromedaryval?Mert az okés lenne hogy felgyülik egy picit a pénz, aztán veszek egy sabre very heavy fightert, de azért ha azt fel akarom szerelni az többe kerül joval mint a hajo maga(60 ezres fegyvereket láttam nem beszélve a többi kellékröl), ezért nagyon sokat kéne gyüjteni de akkor meg az a baj hogy szétkapnak mint a lábtörlöt szoval nem tudom mi a francot kéne csinálni.