• kisokka
    Az alappal jó rég játszottam már, de erre én is emlékszem, hogy pont a Mactan-ra akartam vinni cuccot és engem is megtámadtak(holott van egy olyan része a játéknak, amikor azok is haverok). Pedig erre azt hiszem figyelmeztetnek is, amikor elhagyom a bázist a sztoriban, hogy baj lesz, ha arra járok.
    Az áruk mindig ugyanazok, másképpen nem lehetne üzletelni. Végtelen mennyiségben is vannak jelen, persze amit te odaviszel(mondjuk 200 H-fuel-t) valahová, abból onnantól nem lesz korlátlan mennyiség, csak annyi, amit odavittél(és ha kilépsz a bázisról, legközelebb már nem lesz ott).
    Az alapban nem igazán lehet olyan egyensúlyt teremteni, hogy mindenki barátságos lesz, de megvesztegetésnél ki is írja, ha pl. a Corsair-ekkel akarsz cimborálni, akkor a Liberty Police, Rheinland Police...stb. ezt nem nézi jó szemmel(magyarul megutálnak). Persze nagy nehezen meg lehet azt oldani, hogy kb. egy szinten legyenek semlegesek, de ha egy másik szervezettel akarsz haverkodni, előbb-utóbb úgyis kiutál valamelyik "törvényes" forma.
    A fegyverekre már nem emlékszem melyiknél volt a legjobb, de VHF hajó szerintem a Titan a legjobb(az meg csak Corsaireknél van).
    Egyébként, ha elején jársz még, szerintem hagyd egyenlőre a haverság-kérdést, ráérsz még filózni rajta, hogy mi lenne a legjobb :D