• misterlfc
    A cockpit nézet alatt/mellett a külső nézetest is értem, legalábbis ha kiveszem a cockpit-nál a pipát, és visszatérek semmi nem változik, legalábbis nem látom, hogy változik-e valami. :o) Se a performance bármilyen változtatásával sem... Ergó ha körbenézek mindent jól látok max grafikán is, ha irányítani kell, akkor fekete lesz minden, lőhetek a piros keretekre... Mintha a gammát húznám le -1.00-re... Egyedül a hajók, az állomások és a trade lane-ek jelző fényei világítanak picit... Nameg ködösen a nap...
    ( Lehet kellene beraknom képeket, hogy érthető legyek? )
    Install opcióknál nem ronthattam el valamit? Annyi mindent lehet állítani, a nagy részét meg se néztem...

Egészen kicsit szétnéztem a swat-portal-on is, pár hasonló problémaleírást találtam, megpróbálom azokat felhasználni, de már nem bízom benne, hogy megoldódik a dolog kártyacsere nélkül... Bár a legtöbb hasonló probléma abból adódott, hogy a játék nem ismerte fel az újabb kártyákat, ami manuálisan beállítható... De olyat sehol nem találtam, hogy bizonyos kártyákkal egyáltalán nem megy...

Ami még mozgatja a fantáziám, hogy előveszem az 1.82-t... Azt olvastam, hogy abban még nincsen annyi grafikai módosítás, mint az 1.9-be...
    Nem találtam listát, mi a két verzió között a különbség? ( Leginkább Single Player-re gondolok, multizni esetleg csak azután fogok, bár időm nem nagyon engedi... )