• misterlfc
    Üdv!

Újra visszatértem egy kis segítségért, hátha jár még erre valaki!

Sajnos azóta csak mostanában sikerült feltelepítenem a Crossfire 1.9-et, szerencsére már gond nélkül.
    Telepítés után szépen lefut az intró, a single intró, és amikor találkozom Kinggel Manhattan felett ( és indulna az akció ), a fegyvereim, a hajók nevei, egy-két fénypont, illetve az ellenséges hajók piros keretén kívül minden sötét lesz... Érdekes, hogy csak "mouse irányítás" nézetből, mert hátrafelé, oldalra minden jól látszik, csak előre nem. Semmi... Se az állomások, se a bolygó, se a hajók!

Olvastam, hogy a videókari lehet a gond, de nekem 512-es kártyám van, bár a gépem elég régi, de a régi Freelancer fullon ment. ( AMD 2200+, 1GB RAM, 512MB AGP )
    Ennek ellenére megpróbáltam a 128-as kártyára történő telepítést is, ugyanaz a helyzet... Ja és a játékopcióknál is végigpróbáltam az összes felbontást, illetve minimumtól maximumig az összes lehetőséget eredménytelenül...

Volt ilyen valakinek? Mit próbáljak még meg? Úgy érzem nem nagyon akar esélyt adni nekem ez a játék...