• Dick Riddick
    Megnyugtattál, eszerint nem kell aggódnom a nehézség miatt, lesz kihívás bőven a játékban. Azért a biztonság kedvéért folyamatosan fogok felfelé haladni a "hajó-ranglistán", így meg fog maradni a maximális játékélmény. Azt hittem, a börtönökbe leadott pilótákból hipp-hopp meggazdagodom, de itt brutális pénzösszegekről van szó, nem fogok unatkozni. Egy nagy szívfájdalmam volt az alapjátéknál, hogy egy-két meló után már meg is volt a szintlépés. Én pedig nagyon szeretek elkalandozgatni, bóklászni.

Hát a LR-al való kapcsolatom nem mondható éppen rózsásnak, a játék eleje óta őket irtom. Jó eséllyel ott van a Wanted plakátom a bázisaik eligazítószobáiban, szépen összefirkálva.
    Amíg nem találok egy heckert aki összehaverkodtat velük, addig tuti nem megyek a közelükbe.

A rendszer-térkép nem semmi, jól ki lett bővítve az univerzum, csak győzzem bejárni. California-ból átlibbentem egy jump hole-on keresztül egy jégpalota nevű luxuspihenőhelyre, a féreglyuk másik felén szép kis fogadóbizottság volt, alig úsztam meg a kiruccanást. Óvatosan kell bánni ezekkel a helyekkel...

Utolérhetetlen ez a játék, ennyi idő alatt sem tudtak ehhez fogható játékot csinálni. És nem is igazán ismert. Hangulatban még most is simán megállja a helyét. És talán nem is csak hangulatban.