• Dick Riddick
    Az első tapasztalatok után azt mondhatom, hogy ez nem lesz egy könnyű vágta.
    Már az első összetűzéskor láttam, hogy sokat fejlődött az MI, a legpitibb Liberty Rogue hajók is szépen használják a pajzstöltést és a nanobotokat, bár ők azért még viszonylag visszafogottan. De még velük is meggyűlik néha a bajom, ha egy-kettővel több van belőlük.

Van most egy küldetés, egy idegen leleteket szállító konvojt kell kísérnünk, és mivel úgy látszik áruló van a soraink között, rajtaütés veszélye forog fenn. Úgy nyolc támadó hajó lehet, esélyem sincs megvédeni a szállítóhajókat. A rakéták használata ugye eléggé problémás, és mivel ezek a gazfickók rendesen töltik a pajzsokat /van hogy négyszer is/, nem túl sok mindent tehetek. A Defender-el legalább is biztosan nem.

Gondolkodom rajta, hogy mit kellene tennem, jelenleg csak a Liberty jump gate-eket tudom használni. Mindenképpen jobb hajóra van szükségem, ebben kellene egy kis segítség.
    A Liberty-rendszereket járjam be keresztül-kasul bázisok után kutatva, vagy inkább keressek jump-hole-okat, és nézzek szét más rendszerekben is? Az utóbbi esetén, mivel nem használhatok más jump gate-eket, több rendszeren keresztül vezet az út, és nem lesz egyszerű megtalálni a jump hole-okat, másik gond hogy az ellenséges járőrök úgy fognak szétszedni mint foxi a lábtörlőt. Nem tudom melyik lenne a jobb.

A crossfire-ben is megmaradt a szinthez kötött hajók koncepciója? Tehát nem elég csak a pénz ugye, el kell érni a megfelelő szintet is.