-
Kicsit megkésve, de leírom a tapasztalataimat.
Nincs nekünk más értékrendünk, afelől biztos lehetsz. Én a Freelancer-t először teljesen billentyűzetről játszottam végig, a barátaim teljesen hülyének néztek. Hát még akkor, amikor megtudták, hogy végig fogalmam sem volt róla mire való az a mozgó piros kereszt az ellenséges gép előtt.
No Comment.
A helyzet az, hogy az összes problémára megoldást találtam. A második űrcsata közben szétlőtték a hajómat, ami nem is csoda, mivel csak egy fegyverrel tudtam tüzelni. Visszatöltöttem, és láss csodát, már működött a tűzgomb és volt célzást segítő szálkereszt is. A következő telepítés után még az első felszállás előtt kicseréltem az alap hajófelszerelést, utána már nem volt semmi gondom.
A menü űrben való nem-elérését most sem értem, csak abban az esetben ha ez programozástechnikailag elkerülhetetlen volt. Erre más logikus magyarázat nincs. Túl sok gondot egyébként nem okoz, csak fura volt, néztem ki a fejemből, hogy most mi van. Olyan volt, mint amikor Írországban reggel meleg vízzel akartam arcot mosni, a meleg és a hideg víz csapja viszont fél méterre volt egymástól.
Az egész nagyon tetszik, látszik hogy rengeteg időt fektettek a mod elkészítésébe, pedig nem is láttam még túl sok mindent. Az egyetlen dolog ami kicsit hiányzik, az a rózsaszín útvonal kijelölés. Valahogy nagyon illett a játékhoz. De sebaj. A Top Gun témája pedig igencsak illik a menühöz.
A kurzor szetekkel szórakoztam még, de rájöttem hogy az alap a legjobb, az új szetek sajnos ha nem a hajóra fókuszálnak nagyon halványak, gyakorlatilag használhatatlanok.
Ami kérdés még maradt bennem:
-A hajófelszereléseknél lehet venni cargo container-t, ami nem világos mire való.
Nagyon sokat segítettél nekem az elmúlt napokban, tényleg nagyon sokat. Szeretném még egyszer megköszönni, részletesen válaszoltál minden egyes kérdésemre, ami nem csekélység.