• Dick Riddick
    Kösz SaGa a segítséget, lenne még pár kérdésem a témában.
    A Freelancer single része nagyon tetszett, az igazi probléma a történet rövidsége volt. Hipp-hopp vége lett a játéknak, és mivel a hajók elérhetősége szintekhez volt kötve, sok gépet nem használhattam. Később játszottam a multiplayerel is, szintén nagyon bejött, de egy idő után beleuntam.
    Alapvetően szeretem a jó történteket, ezt a játékot meg pláne. Sok új modot találtam, és jó lenne ha valaki kicsit képbe tudna hozni. Visszaolvastam pár oldalt, úgy láttam te elég jól képben vagy.
    Tudod engem a single player modok érdekelnek, mikben érdemes gondolkodnom. A szempontok:
    Történet: Az alaptörténet /ha igen miben változott/ vagy új szenárió, mennyire lett élvezetes, milyen hosszú /az eredeti játékhoz képest/, stb... Ez egy eléggé fontos szempont nekem.
    Univerzum: mennyire bővítették ki /nem a grafika a lényeg/, mennyi új rendszer van, mennyire autentikus, ilyesmik.
    Hajók: mennyi az új hajó, a történet alatt mennyit lehet használni belőlük, mennyire passzol az univerzumhoz...
    MI: mennyire erős, pajzstöltés-nanobot használat, stb...
    Olyasmik még, hogy vannak-e új fegyverek, lehet-e bányászni, esetleg egyéb apróságok.
    Olyan mod lenne az ideális, ahol van egy jó és lehetőleg hosszú storyline, a missziók között el lehet kalandozni, új hajókat venni esetleg, ezzel-azzal szöszmötölni, harcolni, egy lehetőleg kibővített univerzumban.
    Nem szép dolog ilyen részletes leírást kérni valakitől, ha tudsz nekem segíteni ebben, azért nagyon hálás lennék.