• SaGa Jr
    Crack-et amúgy se használj. Túl sok potenciális probléma van vele (szinte kivétel nélkül minden esetben ez a helyzet, ezért preferálják sokan inkább a mini image-et amit mount-ol az ember és játszaht vele ha már telepítve van a játék, mert ez csak úgy csinál mintha eredeti lemez lenne, de tulajdonképpen csak a védelmet játsza ki).
    Ha meg nem eredeti a játékod akkor mindig nézd meg milyen változatot szereztél (mondjuk 1.1-es változatú Freelancer nem került piacra, csak 1.0-ás és külön kell feldobni rá ezután a patch-et). Az is lehet hiba ha valami nagyon nyomorult módon sikerült képpé alakítani a játékot és most amiatt szívsz. A patch-nek gond nélkül fel kellene másznia rá amennyiben nem valami távolkeleti verzióról van szó (lokalizáció szerint és mind a játéknak mind a patch-nek egyeznie kell ha működtetni akarod).

A mini image-et leszedtem és gond nélkül ki tudtam csomagolni. Szerintem a hiba nálad lesz. Töltsd le megint, mert lehet, hogy a letöltésnél volt gondod.
    Esetleg WinRar helyett használj 7-Zip-et, hátha a WinRar-od volt túl régi.

Ha normálisan feltetted a játékot és nem használsz crack-et akkor nem lesz gondod a verzióval patch-elés után. Mini image-el simán menni fog.