• SaGa Jr
    Uh de játékidegenek ezek a magyarítások (sosem értettem hogy egy nevet vagy elenvezést mire fel fordítanak le mikor neveket sosem fordítunk!)? Jóformán alig tudom beazonosítani miről kérdezel (eltartott egy jó darabig mire rájöttem mi lehet az a tűzcserkész rakéta).

Amúgy meg a sebzések pont a fordítottjai annak amit írsz. Tehát a hull damage a nagyob (ha mást ír a magyarítás akkor rossz, ugyanis hacsak nem pulse fegyverről van szó ami nulla közeli hull damage-et okoz brutális pajzssebzéssel, akkro bizony minden más fegyver esetében a hull sebzés a duplája vagy közel duplája a shield damage értéknek).

Nomád ágyúk közül csak a blaster és a cannon szerezhető meg, a lézer az nem.

Eagle-re én 2 Kraken 2-t dobnék fel mint Class 9-es ágyú (rakéta értelemtlen, túl könnyen kijátszható és még ki is leeht lőni könnyedén, plusz drága a lőszer is), meg 4 Noamd Energy Blaster (a tűzgyorsaságban bízhatsz jobban a pontosságban kevésbé, főleg majd ha modokkal is játszani akarsz vagy multizol). Kell a gépre egy advanced thruster meg egy advanced countermeasures és jó is vagy tulajdonképpen minden ellen. Aknából meg a Ripper a legjobb.

Sunslayer torpedóindítót vehetsz azon a Bundschu bázison ahol a sztoriban is jártál (Bruschal Base a Frankfurt rendszerben).