• Admiral
    Sziasztok!

Regeltem én is a voidra, [-Colonel-]Robert néven... Egyelőre nagyon tetszik, rengeteg újítás van benne (új hajók, rendszerek, stb.).
    Egy remekül felszerelt Titanom van jelenleg, azzal csinálgatok 900 ezres küldetéseket. Melósak, de megéri.

Mindenesetre, a Titan-ban kellemesen csalódtam. Valaki írta még régebben, hogy lomhán fordul, mint egy öreg csatahajó. (Emiatt ki se próbáltam single playerben.) De most kipróbáltam, és egész jól fordul, jól tudok vele harcolni. Lehet, hogy a nomad thrusterrel még jobban fordul majd. Ma majdnem szereztem egyet, de túl későn nyomtam meg a B gombot, és valaki elhappolta előlem :S Sebaj, majd holnap szerzek egyet, úgyis az Omicron Gamma rendszerben írtogatom mostanság a nomádokat. Forma1 futam előtt lesz időm rá, szerencsére holnap nem kell bevásárolnom, ma elintéztem.

A Freelancerben olyan karaktert akarok alakítani, amely egy talpig gentleman rendőr ezredes (innen a Colonel). Mondjuk a Corsair-ekkel nagyon jóban vagyok, de ez még belefér (az összes kalózzal úgyse nagyon lehet rosszban lenni, mert egymásnak is ellensége némelyik). Mivel a kezdetnél én is kaptam csak úgy valakitől 400 ezer dollárt (pedig elég jól gyüjtöggettem magamtól is a pénzt), ezért elhatároztam, hogy én is adakozni fogok az újoncoknak, persze csak akkor, ha a kérdésemre (Mind if I give You some money as gift?) igennel felel.