• Kosztya
    Szevasztok!
    A segítségeteket kérném! A Freelancer-rel már nagyon régen játszottam, eljutottam a game legvégére, ahol már tele voltam lóvéval, a legjobb fegyverekkel és az egyik legjobb géppel. Arra gondoltam föl kellene újra telepíteni a gépre, és röpködni egy kicsit, de a telepítés előtt gondoltam megnézem, hogy nincs-e esetleg a neten valami letölthető cuccos hozzá (új naprendszerek, fegyverek, hajók, and so on...).
    Így találtam be ebbe a fórumba (ahová egyébként régebben már regeltem is) és látom, hogy vannak olyan szerverek, ahol ezt közösen is lehet nyomni!
    A baj az, hogy ahhoz már tök hülye vagyok, hogy hogy kell!
    Bár a hozzászólásaitok nagy részét elolvastam, de egy kissé kínainak tűnik. Azt is látom, hogy a szerveren sokkal több naprendszer van, mint az eredeti cd-n (én legalábbis Omicron Zeta és Lambda-val, stb... nem találkoztam - #3218).
    Szóval részletesebb infóra lenne szükségem, ha valaki lenne kedves sgíteni!
    Annyit már kikövetkeztettem, hogy:
    - Föl kell csatlakozni egy szerverre (mondjuk a Void-ra, ha jól értelmezem, mert ott amúgy is sok magyar van - www.void.com)
    - Akkor valami bigyót is le kell tölteni ugye, amit "mod"-ként említetek. Erről halvány végbélpöfim sincs, hogy mi lehet és hogy hogyan kell használni.
    És egy rakás dolog.
    A játék menetét és irányítását ismerem. A további fontos kérdések:
    - Elég-e ehhez a játékhoz 1Mbit/s-os internetkapcsolat, vagy meg se próbáljam vele?
    - Fel kell-e telepítenem a Freelancer progit hozzá (gondolom igen) és vannak-e olyan speckó beállítások, amiket végre kell hajtanom?
    - Az XP oprendszeren belül vannak-e olyan beállítások, amelyekre figyelnem kell, át kell állítanom (nem játszottam még így egyáltalán)?
    - És -egyenlőre- a legutolsó sorban: A "single" módban elért mentett állásaim indíthatóak-e itt, vagy újból végig kell zongoráznom az egészet?
    Köszönöm a segítségeteket előre is, biztos nem olyan bonyolult, mint amilyennek gondolom! §:-)