Tegnap én is kipróbálta a VOID-ot, meg ismerkedtem az online dolgokkal. A segítséget köszönöm SKY-nak a RAptors Klánból:)
Nem tudja valaki, hogy hol van valami leírás arról, hogy a VOID-osok mit változtattak meg a MOD-ban, mert keresztül-kasul néztem a honlapjukat és semmi.
Maga a játék tetszett SP-ben is nagyon, MP-ben meg élveztesebb is lehet a PvP csaták miatt magy tömeges háborúk miatt.
Ami sajnos kicsit elviszi a hangulatot az a pénz. Rengeteg játékosnál láttam, hogy eszméletklen mennyiséggel rendelkezik belőle és tegnap nekem is sikerült összehajtanom egy keveset, igaz ezekhez mérten nem nagy, de nem is kevés.
Miután harmadjára vagy negyedjére sikeresen rájöttem, hogy fel kell szerelnem a hajót egy pajzsbontó és hajótestbontó rakétával, úgy már kicsit könnyebb volt. Miután összeszedtem annyi pénzt, hogy potom 30e-ért megvettem a Triceratiops szállítót, fogtam magam és csináltam egy menetet Edinburgh-ba. 150e pénzt ért fuvar. Még pár ilyen és a pénzzel nem lesz gondom. Onnantól meg már csak a legerősebb hajót meg fegyvert kell összevadászni és onnantól kezdve nemtom mit csinálnék...