totya4#3130
Újraindul? Ki kell venni a pipát a megfelelő helyen hogy az most akkor kék halál, vagy a tápegység nem bírja.
Én még mindig a magellánba menekülő küldetésnél rostokolok :)
Menekülni kell mert Juni lelőtt egy tisztet, rendőrők szarrá lőnek, de azért lőjek szét valami oltári nagy hajójukat. Pajzsfeltölt., nano nulla. Aztán eljutunk valami bázishoz, amit körbevesznek valami rendőrök, erre azt mondja, védjem meg a bázist. Persze pajzsfelt., nano nélkül. Aztán megint menekülni, most a magellánba. A baj az hogy ez már két dokkolás eddig, és dokkolás közben olyan szépen szétszednek hogy ihaj. Mostanra már a pajzsom is féig lement. Magellánba megyünk valamerre, erre meg megjelenik egy rakat fejvadász, rohadjon meg. Pár lövés és kampec vagyok. Nem tudom a többiek ezt hogy csinálták meg, a látható bolygók/állmások mindegyikén voltam, legjobb van mindenből ami elérhető, konkrétan graviton pajzs 3-as osztályú (rendőrök két fegyvere ellen is erős) a nehézvadászon.
Nem tudom miért kellett így elbaszni ezt a játékot, csinálhattak volna bele nehézség választást. Egyelőre repkedek meg körülnézek, csak kissé zavaró hogy ez a "free" névkezdetű játék mindig agresszíven löki a pofámba hogy menjek ahhoz a kurvához a főküldetésre.