3984
-
#3144 Hát,úgy látszik megoldódot a nagy problemosz.A Voidon kaptam ezt a bugot,utánna pár szerveren próbáltam és ugyan az volt a helyzet.Most a WTS-en játszom és itt megyremélhetőleg fog is.Csak az a baj,hogy egy magyar se nincs.Angolul kell spammolnom egész idő alatt.De a mód az nagyon szép.Pl,a játékot a föld légkörében kezded repüllővel,nagyon sok új naprendszer van,benne van a mi naprendszerünk is.Nagyobb klánok saját bázist igényelhetnek,kb 5oo új gép van,Star Wars-os,Starlanceros meg mittom még milyenek.Nekem vacak wirelessem van,de de a pingem 6o-1oo közt mozog.8o Mb a mód,ha vki ki szeretné próbálni. -
netkoo #3143 Tegnap ujbol kiadták a játékot kemény 1500pizaz 576boltban. -
#3142 Na,semmi ötlet.Amúgy a Lanceron sem volt,és a Voidosok sem hallotak ilyenröl.Gondoltam,hogy a tüzfal vagy az antivirus,de ha kikapcsolom őket akkor sem megy.Hát ez már az idegemre megy,megszórom a fejem hamuval és apró darabokra töröm a Freelancert az Anvilon. -
totya4 #3141 Szia, nincs mod, update1, meg valami quickfix (1 mega).
Meg fenn van a gamhunter féle béta magyarítás, ami szerintem örök béta marad mert szarnak rá.
Nem a felfegyverkezéssel van gond, mert beletörődtem abban hogy senkit nem lövök le csak menekülök, a pajzs nem bírja, ami pedig jó, guuardian 3 oszt. Ha "meneküléses" startégiát használok, akkor eljutok a magellános lyuk utánig Junival, de ott legyengülve szembetalálom magam egy rakat fejvadásszal, akikkel nem tudok már mit kezdeni, mivel utánpótlási lehetőség nélkül ez már a harmadik akció amikor enyhén túlerő van velem szemben. :)
Ezen a szinten nincs valahol eldugott bolygó/állomás vagy ilyesmi, ahol erős pajzsot lehet szerezni, pl 4-es osztályút? -
FL Zoli #3140 totya4
Mod nélkül nyomod? én nemrég vittem ki szintén mod nélkül(1 X haltam meg mikor hirtelen elémugrott egy nap)
Tölts vissza egy korábbi küldit s fegyverkezz fel rendesen, használj rakétákat stb... a nagy hajót meg nem neked kell kilőni...elég, ha csak körözgetsz Walker majd kilövi -
netkoo #3139 na szép de nekem 7600Gs m van!
Most vegyek egy másik kártyát? -
steweee #3138 ja, pill, nálam csak úgy produkálta az újraindulást hogy kampány módban rögtön az első pár küldi után mikor először lehetne rendszert lépni, és így sosem jutottam tovább a 6600gt-vel meg mittoménmelyik drájverrel, nemhogy 18-as szintig -
netkoo #3137 Hát már nagyon elegem van:(
Nem tudok játszani mert mindig kilép a játék és ujra indul agép,ha féregjáratban megyek:(
Már tetem fel egy másik drivert de azzal is kilép.Elértema 18.szintet és nem tudok sehova menni ahová féreglyukon kel:(
Tudvalaki egy tipet?
-
#3136 Sziasztok,nekem a multiban van bajom.Nem tudok vásárolni másik hajót és megjavítani semmi felszerelést.Mikor a repairra kattolok azt mondja a nő,hogy meg van minden javítva,a pénz elmegy a hibák maradnak és a szerver kidob.Ugyan az a helyzet ha vásárolni akarok másik gépet.Az üzlet lebonyolódik,pénz el hajó marad és kick.Móddal és az nélkül is mindegyik szerveren.Már mindent csináltam,még a szisz part is formatáltam és nem akar megjavulni.Kb 5o órát játszotam mikor ez beugrott.Most már csak az az ötletem maradt,hogy ez csakis a gonosz müve lehet .:( -
netkoo #3135 Sziasztok:)
Itt van nagyon sok hasznos infó.
Freelancer -
netkoo #3134 Nekem is 7600GS m van:)
450wes Chiftek tápom van. -
totya4 #3133 Olyan játék bug nincs ami újraindítja a rendszert :)
Kék halál vagy táp, ahogy mondtam. stewe szerint a grafikus kártya driverrel hal össze, próbálj új/régebbi drivert. -
steweee #3132 de, szoftveres, annak idején ki lett tárgyalva. elsősorban a gef 6600 (gt) sorozattal és bizonyos verziószámú driverekkel csinálja, és csak a féregjáratoknál. vmi olyan utasítást ad ami kinyírja a rendszert mert nem tudja végrehajtani.
a radeonommal simán ment, a mostani 7600gs-el meg majd kipróbálom, mert kedvet kaptam hozzá, főleg a linkelt privateer modhoz -
netkoo #3131 Nem kékhalál szerintem játék bug?
Mert mindne más játék szépen megy és nem nem csinál ilyet csak a Freelancernél.
Moondom cruse engine és a végén visza méshogy nem fogod tudni megcsinálni:( -
totya4 #3130 Újraindul? Ki kell venni a pipát a megfelelő helyen hogy az most akkor kék halál, vagy a tápegység nem bírja.
Én még mindig a magellánba menekülő küldetésnél rostokolok :)
Menekülni kell mert Juni lelőtt egy tisztet, rendőrők szarrá lőnek, de azért lőjek szét valami oltári nagy hajójukat. Pajzsfeltölt., nano nulla. Aztán eljutunk valami bázishoz, amit körbevesznek valami rendőrök, erre azt mondja, védjem meg a bázist. Persze pajzsfelt., nano nélkül. Aztán megint menekülni, most a magellánba. A baj az hogy ez már két dokkolás eddig, és dokkolás közben olyan szépen szétszednek hogy ihaj. Mostanra már a pajzsom is féig lement. Magellánba megyünk valamerre, erre meg megjelenik egy rakat fejvadász, rohadjon meg. Pár lövés és kampec vagyok. Nem tudom a többiek ezt hogy csinálták meg, a látható bolygók/állmások mindegyikén voltam, legjobb van mindenből ami elérhető, konkrétan graviton pajzs 3-as osztályú (rendőrök két fegyvere ellen is erős) a nehézvadászon.
Nem tudom miért kellett így elbaszni ezt a játékot, csinálhattak volna bele nehézség választást. Egyelőre repkedek meg körülnézek, csak kissé zavaró hogy ez a "free" névkezdetű játék mindig agresszíven löki a pofámba hogy menjek ahhoz a kurvához a főküldetésre. -
netkoo #3129 Sajnos nekem is ujra indul a gépem ha féregjáratokban vagyok :(
aztán vagy 4.re sikerül átjutnom csak az a baj ,hogy küldetéskor ilyenkeor bukta van:(
kezdhetem elöröl:(
hu a17.szintü küldetés nagyon kemény -
steweee #3128 ennek a játéknak két nagy hibája van. az egyik hogy még nincs második része, a másik hogy a hozzá írt rengeteg moddal nem lehet végigjátzsani a kampányt megint, mert vhol biztosan lefagy vagy vmi baja van
van vmi total conversion mod hozzá, már nem tudom a nevét, én azzal kezdtem bele vagy egy évvel ezelőtt, de írták hogy nem fogom tudni azzal végigvinni mert vhol emiatt elakad a dolog. pedig de szivesen végigjátszottam volna megin, kicsit már perspektívából is
egy biztos,korszakalkotóan nagy játék volt, várjuk a folytatást
visszakerestem: 2976 -
totya4 #3127 Igen megtaláltam, kösz. Mondjuk nyugodtan nem lehet nézegetni mert ha épp támadás alatt vagyok akkor pl szarrá lőnek :) Sehogy sem lehet leszünetelni a képernyőt úgy hogy álljon meg a játék. Sebaj, állás vissza és repülés vissza a kérdéses helyre.
Ügye a probléma még mindig adott, szarrá lőnek a katonák, magállán fele meg Junival egyszercsak megtámad egy rakás fejvadász és szintén szarrá lő, hiszen semmi védelmem nincs már.
Megnéztem a rendőrőket, a nehézvadászukban a fegyverek túlnyomó része ellen jó véd a Guardian NV 3, ami kapható legjobb gravitonpajzs.
De közbe lő ezer más is. Nem vagyok hajlandó elmenekülni a csatából, visznt így esélyem sincs, azt hiszem, itt a vége. Hősi halál :) -
netkoo #3126 scan nél alul tudsz lépegetni a felszerelések között ugyan ugy van mint a tiéden az utolsó elöti talán?
Majd nézd mek késöbb a Defenderén 6os szintü fegyverek lesznek holott csak max 5.szintü lehetne -
totya4 #3125 Kösz, de nekem valahogy nem szimpatikus hogy van egy jó vadászom, egy nőnek segítségre van szüksége, és meg húzok a picsába :)
A szkennelést próbáltam már, de valahogy nem emlékszem hogy pajzsot, és fegyvert kiírt volna...mindenesetre kösz a tippeket! -
netkoo #3124 Nekem meg az a bajom megcsinálom a 8.küldetést.leszálok kiirja ,hogy 15.szint.A következöhöz összekelene szednem 30ropit.De nincsen küldetés a kalozoknál és körölötük mindenki utál.
Valami sw hiba lehet?
Mert ugyan itt tart eg yismerösöm és neki a kalozoknál 2küldetésvan abárban!Nekem meg semmi:(
Igy nem tudok tovább játszani:( -
netkoo #3123 Szia:)
Ha rákatintasz egy gépre megnyomod az O betüt leszkeneli a gépet és kiirja az adatait:)
Én ezt ugy csináltam meg ,hogy cruse be és had löjék egymást:)
amikor letisztul a terep ako meg kikapcs és megszorni az ucsó ellent -
totya4 #3122 Főszál, küldetés, Juni lelövi azt a rendőrt aki fegyvert szegez rám, ok. Elveszek valami kristályt a földről attól akit a rendőr lelőtt.
Menekülni kell, odakint támadnak rám ezren, pajzsjavító&nanobot secperc lemegy nullára. Valahogy kikeveredünk, elrepülünk Juni régi haverjához, de ó, a rendőrség ott terem, és szétlövik a bázist. Menekülünk megint.
Na és most jön a komplikáció, átmegyünk egy rendszerek közötti ugrólyukon, és megyünk valamerre, erre ott terem egy rakat fejvadász. Mint említettem pajzsjfeltöltő és nanorobot NULLA. Igy tehát idő kérdése és mindenképpen szarrá lőnek.
7-es szinten vagyok, nehézvadászom van, 3-as szintű védőpajzs rajta (4-es a max de olyat nem találtam sehol).
Valami ötlet?
Egyúttal arra is kíváncsi lennék honnan kéne kitaláljam hogy az ellenséges hajóknak mi a pajzsa, azaz milyen fegyver a legjobb ellenük, illetve mi a fegyverük, hogy nekem ahhoz való pajzsom legyen?
Csak ennyi :) -
111787 #3121 Üdv!
Régen elkezdtem a Freelancerrel játszani, mentek is a dolgok ahogy azoknak kell, megcsináltam a fő küldetéseket győzelmet arattunk a Nomád nép felett :D
Ezek után elkezdtem felfedezgetni a külömböző rendszereket. Küldetzéseket csinálgattam nah meg egy ideig kereskedtem is nagy kapacitású hajókat haszálva
Fejlődtem is rendesen hiszen nőtt az értékem. Itt volt egy kis szünetem. Kb. 2 hónapig nem játszottam és most megint rákattantam. Jelenleg 32. szintű vagyok és szintlépéshez már nem értékhatárt ír hanem, hogy küldetést kell teljesítenem.
nagyon sok olyan hely van mint például a kalózoknál vagy a fejvadászoknál ahol a küldetés elfogadásához nagyobb szintűnek kell lennem. Tehát a kérdésem csak annyi lenne hogy hogyan tovább? Van egy konkrét küldetés amit meg kell csinálni vagy csinálgassam a küldetéseket és majd egyszer szintetlépek?
A segítséget előre is köszönöm.
True -
netkoo #3120 Abban valaki zudna segiteni?
Most 5.szintnél vagyok.alsó Kalofornia találkozni kéne Junivak az ürben jön egy felhő és felrobban ahajom:(
miközben menem kéne a találkozási pontra.Hogy zudok oda menni? -
netkoo #3119 Hát ez nem tul jó hir:(
akkor csak online lehet össze vissza menni? -
#3118 Ha a storyt jáccod single playerben, akkor várj türelemmel, majd eljutsz oda is ahogy halad előre a történet, igaz asszem elég sokára :) -
netkoo #3117 sziasztok:)
Én most kaptam meg ezt a játékot:)
Tudom lemaradtam egfy kicsit;³)
De nagyon megfogoptt 2nap allatt 4.szintre jutotam?
Nem tudom az jó e?
Kéne eg yki ssegitség hog ytudok léemeni tokyoba?vagy más rendszerekbe? -
#3116 mondjuk nem is az a jelenség, hogy újraindulna a gép... akkor annyi volt a freelancerezésnek. Majd szerzek valami 486-ost hozzá:)
-
#3115 Hi!
Ha normális 300W-os tápod van akkor annak minden további nélkül vinnie kell a cuccot. Nekem a régi géphez egy 300W-os DTK táp volt, egy P4 2,4 GHz, ATI 9800SEm 2 vinyó, 1 cd iró, 1 dvd iró, simán elbírta, szal nem a táp a gond. -
#3114 egy olyan kérdésem lenne, hogy: elképzelhető, hogy a táp nem bírja a kiképzést? 300w-os van idebent, még a régi celeronhoz vettük 4 éve. Elbírja az a P4-est? -
#3113 nos, mégsem ez volt, most megint egy csata kellős közepén dobott ki a játék... sztem kénytelen leszek feladni, és visszateérni oblivion világába, ill. a valós világba:/ -
#3112 tűzfalat már rég kilőttem, sőt a nod-ot is. de most úgy néz ki, talán kaptam használható tippet, az alapján lekapcsoltam a hangkari hardveres gyorsítását, akkor is fagyott, viszont ebből kiindulva a játék 3d hangjait is kikapcsoltam. Így már 2 küldetést meg tudtam csinálni anélkül, hogy kilépett volna. Remélem, hogy ez volt a hibaforrás, és bosszankodás nélkül tudok játszani.
mindenesetre kösssz a tippeket:) -
Dredd666 #3111 akkor ne használj tűzfalat bár ez már csak hasracsapásból jött -
#3110 hmmmm.... érdekes jelenség... leszedtem szinte mindent, a régi ati-s drivereket, a Java konzolt, Zend studiót, satöbbit, és ugyanúgy fagy multiban... szingülben viszont teljesen jól műxik, 3 küldetést csináltam meg egyhuzamban, és semmi kilépkedés...
-
Dredd666 #3109 ha singleben is ezt csánja akkor a játékodra ganaxom ha nme akkor lehet hogy vagy egy réggebbi vga drájver vagy egy kodek pack vagy pont az hogy az nme kell így most nem ttom -
#3108 hát, igazából az összesen, vagyis hogy két szerveren néztem, abból az egyik nevére nem emlékszem, mert csak kíváncsiságból néztem fel, ugyanazt csinálja-e (ugyanazt), ott asszem nem kellettek modok, és 1.0-ás verzió volt az alap. A másikon kell valami mod, amit le is töltöttem, fel is telepítettem, de azzal is csinálja, azon felül ott is az 1.0-ás verziót kéri (ez egyébként a >HAMBURG CITY< FLCD opt nevezetű szerver, vagyis ez a mod is opcionális, nem kötelező...)
megnézem még, vajh szingülpléjerben is ugyanez lesz-e... -
Dredd666 #3107 fu ilyet áltben manapság a verzió szám nem megyedjezése okozza vagyis nekem akkor szokott ilyen lenni ha rossz mod van fent a szerveren elején megy kimegyek űrbe pont ez. mejik szerveren tolod? -
#3106 nyah, tegnap óta kipróbáltam több potenciális lehetőséget:
- 9600-os helyett bepréseltem a gépbe a 9200-est: fagy,
- alaplapi intel-videóvezérlővel: fagy,
- végigzongoráztam a MikroFos support oldalán lévő dolgokat (dxdiag/hang, és megjelenítés gyorsításának visszavétele): fagy,
- legalacsonyabb felbontás/minimum részletesség: fagy (meg egyébként is bűnronda),
- telepítettem a legfrissebb DirectX-et: fagy,
- legfrissebb ati-catalystet: fagy,
- újratelepítettem a játékot: fagy,
- telebasztam pecsekkel (1.1, 1.4, meg vmilyen videókártyalista frissítés, amit valahol a neten találtam): fagy... MOST MÁR NINCS ÖTLETEM!!!
A fagyás jelenség egyébként továbbra is a megszokott: semmi előjel nélkül fogja magát, és kidob a desktopra, semmi hibajelzés, semmi error-log, SEMMMIIIIII. Legfőképpen egy küldetés végefelé szokta csinálni (persze, pont akkor, még mielőtt teljesíteném), így 3 napja már egy helyben topogok, se szintlépés, se lóvé. Öröm így játszani:(
Továbbra is ötleteket várnék... -
#3105 hella,
látom, nem én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jutott ez a jó kis játék, a szervereken is tobzódnak a népek, így pár napja előkapartam én is a fiók mélyéről. Na most, a gondom: online nyomulás közben a játé szó nélkül kilép a desktopra, semmi hibaüzenet, semmi figyelmeztetés...
konfig: p4 3,06 Ghz, 512 ram, radeon 9600, audigy2 NX (bár nem hiszem, hogy ez lenne a gondja), lehető legfrissebb kártyameghajtók...
régebben anyám "szottyadék" gépén hibátlanul ment (2-es celeron, alaplapi videóval, és hanggal).
valakinél hasonló probléma akadt?