Freelancer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#2920 as hsz.:

A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.
Sok sikert

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Normális az, amikor az új játék gombra kattintva megkezdõdik a játék, felrobbantják a Freeport 7-et és Manhattanben a sérült megérkezésekor nincs hangja semminek? Se a lépteknek, se a hajónak, se a beszélgetésnek. Van mikor a bárban sincs hangja a beszédnek csak tátognak. Már többször újra telepítettem a játékot, de semmi változás.

Ilyenkor mi van?

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

3P
Sziasztok!
Volt nekem korábban egy JPG file, amin rengeteg hasznos dolgog volt a FreeLancer-rel kapcsolatban, fegyverek helye, pajzsok, stb... Én ezt sajnos elkevertem, nincs meg valakinek? Asszem items.jpg volt a neve. Van 1-2 link iott a fórumban is rá, de sajnos már nem élnek.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Hehe...nálam ezek mind kimaradtak<#lama>...starlancert csak képeken láttam, meg nagyjából ismerem a sztorit

Ez nagyon nem olyan mint a Freespace. Ha ahhoz hasonlóban gondolkodsz, akkor inkább a Starlancer címû játékot javallom.
Ez inkább amolyan modernizált ELITE (bár kisebb a terület amit bejárhatsz és messze nem olyan "realisztikus"), vagy ráncfelvarrott Privateer. Mondjuk inkább utóbbihoz hasonlítható sok szempontból. Van egy konrét, elég nagy sztori, plusz van a bejárható "terület" ahol szabadon garázdálkodhat az ember. Vannak frakciók akikkel jóban lehet lenni vagy nem. Lehet nekik melókat végezni, de elég sokféle meló összeszedhetõ a bárokban és a termináloknál.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Akkor ez a te járékot. ahoz képes hogy mikor készült nagyon jó a grafikája. Olyasmi mint a freespace, csak itt nem ugy kapod a küldetéseket, hanem rendes videókban párbeszédek alatt. vállalhatsz különálló küldetéseket, és a rendes küldetések között azt csinálsz amit akarsz. tied az ûr oda mész ahova akarsz, meg ahol nem lõnek le. Kereskedésbõl meg a küldetésekbõl lesz pénzed új hajóra, meg fegyverekre. Minden rendszerben más tipusú hajókat vehetsz, és mások a fegyverek is. Élményben és minõségben 1000 szer jobb mint a freespace.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

armageddon666
Sziasztok. Láttam egy-két képet a játékról és nem is olyan csunya :D ez olyan mint a Freespace? ilyen belsõnézetes, lövöldözõs, ûrhajó szimulátor? Én nagyon szerettem a freespacet és most hasonló játékot keresek. játékélményben ÉS minõségben is!

@

bocs hogy összevissza írok ilyenkor már nem látok..:D

jaja valószínû ideadta volna :)
MÁS:
Ki akartam próbálnia TNG modot, de nem találtam hozzá szervert vagyis találtam, de verziószám 1.0 volt nekem, a tng modos szervereké meg 2.xy.
(ami a mod száma is). Nektek is ezt csinálja

LSSAHPAUL
Legalább annyit beírhattál volna neki hogy : Drop your cargo immediately!

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Nem tudom mi a jó a voidba....de valami ott tart engem (minket) már 1 éve...
Természetesen voltam más szervereken is, battleshipek csak látványosak de nem jók semmire.Szép, s jó lenne ha lenne egy csatahajó oldalán a logóval, de semmi más.
Egyébként ha mindenáron battleshipet akarsz vezetni töltsd le az IONCROSS FL Character editort, s olyan hajót állítasz be amit akarsz...már persze ami az alap játékban benne van.(Singleplayer)

Meg azért fílingesebb olyan szerveren játszani, ahol MINIMUM 40-50 en fenn vannak állandóan. Mint régebbi üzimben is írtam, anno a tegakin Kb 3 és fél órát repültem míg feltûnt egy ember a radaromon, aztán szó nélkül el is haladtunk egymás mellett..
uff....beszéltem

Mert a void teljesen nemzetközi. Volt úgy, hogy Spanyolokkal játszottam csapatban.

Sippie
naja... vannak olyan modok ahol battleshipeket, és bazinagy traineket is lehet venni, és fut szerverük is rendesen, nem tudom a void miért olyan nagy szám.
nekem addig nem ment tovább azon a részen, amig nem volt hangja a játéknak rendesen.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi a választ
Igen én is találkoztam ezzel a buggal...A három valkûrnek az lenne a "feladata" hogy megtámadjon téged és Juni kisasszonyt. Csak azt tudom javasolni hogy csináld meg addig ezt a küldit a save-tõl amíg nem lesznek hajlandóak megtámadni. Nálam ez harmadjára sikerült...

A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.

hello
van egy olyan problémám hogy vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de se dumálni nem lehet velük, se semmit ha rájuk lövök akkor termeszetesen game over leszalni sem tudok innentöl a bolygokra. Mi lehet a problém? Mit kell csinálni a katonai trioval?

ja és mit lehet csinálmi a hangal hogy rendesen menjen mert néha kihagy a beszéd
a válaszokat elöre is köszönöm
én tudtam annó

Ezen a void szerveren lehet feltört játékkal játszani?
Hali, ti próbáltátok a TNG 2.76 módot? Szvsz nagyon jó mod, és van egy két jó szerver +20 playerrel, olyan 30 körüli ping-el.
lala12
Érdemes ellátogatni a gamehunter honlapra. Kipróbálható a Béta verziós fordítás.
:)

Jó lenne összeszedni a magyar klánokat:
Én ezekrõl tudok:

.............Voidserver
ter..............majd a Phoenix reborn
................Voidserver
..............???? (látogatók voltak a voidon)
.............???? (látogatók voltak a voidon)

Aki tud még magyar klánról, az lécci írja ide, köszi

Ha valaki esetleg benne lenne egy nagyon új magyar klán alapításában az látogassa meg ezt az oldalt: http://www.gportal.hu/portal/novaclan/ <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Kiválasztod melyik szerverre akarsz menni--->ha modos, leszeded a modját--->ajánlatos a modmanagert is igénybe venni-->s játszol

baraddavid
NA leszedtem a játékot mit kell tennem , hogy játszani tudjak neten???
patchelni kell?

LegionarR
Nekem úgy tûnik hogy a Void szerver a legnépszerûbb, de nem igazán tudom hogy miért... NEkem a jelenlegi állapotában nem tetszik, majd ha visszarakják az NPC-ket, akkor örülni fogok neki...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

baraddavid
Még azt szeretném kérdezni, hogy hol érdemes elkezdeni játszani melyik a legjobb szerver meg hasonlók

Én speciel torrentrõl szedtem...
Isohunt ról

baraddavid
Sziasztok!!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a freelancert honnan lehet letölteni???
válaszoljatok gyorsan thx!!!

Persze egy hete kb így van, Az adminok Player Wipe ot csináltak, mindenkinek ugrott az összes karaktere. Sok, régen 90 es szintû indult el újra a kályha mellõl. S segítségképpen az adminok törölték az NPC ket a gyorsabb fejlõdés érdekében, mert elég kemények a gépi ellenfelek, pláne ha starflier ben röpködsz.
Gondolom visszaállítják majd elõbb-utóbb

LegionarR
sziasztokk! kipróbáltam ma a Void modot, de nekem hiányzik belõle az élet, az ok, hogy rengeteg ember játszik vele, de én nagyon hiányolom a gépi "játékosokat" belõle... legalábbis én eddig egy Transport-ot, sem a hozzá tartozó kíséretet sem láttam... Se police, se navy, se semmi... Csak a küldetésekben láttam eddig NPC-ket... De ez nekem kevés...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Szeva Dredd

Majd ha lesz szerveretek, majd szétnézek rajta én is. Az offline modot kipróbáltam, ám a klánrendszereken kívül nem sok mindent találtam meg.
Majd figyelgetem a honlapotokat.
<#wink>
üdv.
"kiscsavo"_Zoli

Csõsztök skacok!

jó látni van még magyar az Fl házatáján. Na szal amiért idetévedtem az csak annyi hogy a ters klán tagfelvételt hirdet (nme mindha eddig sem lett volna) szal aki kedvet éerez jó pvp-s és jó a csapat munkában sz jöhet. Most a klán egy készülõ szerverre vár ami egy spéci móddal lessz meghúzva, lessz saját rendszerünk fogalmam sincs menniy új féle hajók bugok nagyrésze kijavítva vagy folymatban szal élvezeteses lessz amit eddig láttam belõle hát az szép (akik imádnak nagy böhöm verdával tépni és 10turrettel ölni azok nmem haggyák ki mert az eddigi bugok battleshipeknél megszüntek) ha nme is tagként de azért érdemes kipróbálni a módot. UI: a mód kb júli 9 után lesz publikálva de lehet elõbb. A
tovvábbi infókért hunters hq-n lehet tudomást szerezni a tagsággal kapcsolatban is.

Venom
ha nemjó a pass akkor tölcsd le a modot megint mert friss verzió van.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Alaska nem jött be. Mi a jelenlegi pass?

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

HF
Megpróbálm direct connectel (a tûzfalamat az avast biztosítja)

Milyen tuzfalat hasznalsz? Lehet az nem engedi ki? (Zone Alarmmal gondjaim voltak a jatekkal)
Venom
énis azt használlom és müködik. mondjuk néha nemakarja berakni a szervert de legtöbször mûködik:)

Kraxx, próbáld meg úgy, hogy a void honlapról leszeded a direkt connect linket, s errõl indítod a játékot...ekkor a játékon LAN ként kezeli a Voidot, s Multiplayer-->LAN ba keresed a szervert.
Remélem így sikerül...
hajrá

HF
oops
hamém=gamém

HF
Háát igen... Nekem a kedvenc hamém, mégsem tudok egy netes szerverhez sem csatlakozni. Eleve a Global serverhez nem akar kapcsolódni. Minden más játéknál ok.
Egyébként üdv klántársak :)
_Kraxx

rossz a space billentyûm! <#pardon1>

Jó a void gyerteksszívesen látunkmindenkit! Aki komolyan tudja csinálni az jeletnkezhet a klánunkba is:)

A void jó hely csak laggos! És televan magyarral!
A kulcs a fordulekonyság! Eredeti jatekban ezert volt legyozhetetlen az eagle (PVP-ben), mert a titan keptelen volt megelelo utemben utanafordulni. Gondolom itt a 3 millas hajok megjobban kihozzak ezt a kulonbseget, még furgébbek, mint az olcsobbak.
A Void szerveren van sztori és irányított küldetések, mint az alapjátékban?

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Venom
NPC-k téleg nagyon gázan laggolnak. playerek nem annyira legtöbször nemis ugrálnak annyira. csak nemértem egyesek hogy lõnek hogy akárhogy manõverezek akkoris pár lövésbõl leszed... :S

Sippie
jah most néztem, végülis megvettem a 3,2 millásat 6/1-es páncélja valami 9800 meg a pajzsa 5600, de semmi extra.
A rakétákat olyan countermeasureval vagy mivel tudod elkerülni, viszont tényleg nagyon lagos, és tegnap én is szenvedtem amikor egy sima 23 diff-es küldit csináltam... nem is tudom átmennyek-e így a nomad rendszerbe, hát szitává fognak lõni.
Venom
nekem 6/1es van bár ez eaglenek felel meg nemtom mé jobbak egyes hajók. kikell próbállni vagy valami
aza baj hogy nincs leirása az új cuccoknak a honlaponn :(

másik meg hogy valaki tanitson meg pvp-zni már rendesen mert minden második kalóz pofán lõ. fõleg az idegesitt hogy megyek 300-al és bárhogy manõverezek eltaláll rakétával... tegnap meg laggolt a szerver és akkoris lelõttek holott én else tudtam találni senkit mert úgy ugrált össsze vissza mint a nemtommi....
ha nemis laggolok akkorse tudok eltalálni senkit mert cikázik össze vissza :S most akkor hogyis vanez?

Sippie
biztos máshol is van, de a kezdõ ponthoz talán ez van legközelebb...
az a gáz hogy egyelõre ebben a modban totál felfedezetlen vagyok, és fogalmam sincs milyen hajók vannak, és milyen fegyverek... vettem egy transportot, egy fuvarral kb 900ezret hozok, azzal feltornászom magam lóvéban, aztán elindulok vadászokat venni...
az a gáz hogy a 3,2 millás, az 9600 HPjú kb, 6/0-ás fegyver, viszont 900ezerért mégis lehet kapni titánt, aminek több a HPja, nem tudom ez miért érne meg 3,2 millát.