Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.
Sok sikert
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ilyenkor mi van?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Volt nekem korábban egy JPG file, amin rengeteg hasznos dolgog volt a FreeLancer-rel kapcsolatban, fegyverek helye, pajzsok, stb... Én ezt sajnos elkevertem, nincs meg valakinek? Asszem items.jpg volt a neve. Van 1-2 link iott a fórumban is rá, de sajnos már nem élnek.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ez inkább amolyan modernizált ELITE (bár kisebb a terület amit bejárhatsz és messze nem olyan "realisztikus"), vagy ráncfelvarrott Privateer. Mondjuk inkább utóbbihoz hasonlítható sok szempontból. Van egy konrét, elég nagy sztori, plusz van a bejárható "terület" ahol szabadon garázdálkodhat az ember. Vannak frakciók akikkel jóban lehet lenni vagy nem. Lehet nekik melókat végezni, de elég sokféle meló összeszedhetõ a bárokban és a termináloknál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
@
MÁS:
Ki akartam próbálnia TNG modot, de nem találtam hozzá szervert vagyis találtam, de verziószám 1.0 volt nekem, a tng modos szervereké meg 2.xy.
(ami a mod száma is). Nektek is ezt csinálja
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Természetesen voltam más szervereken is, battleshipek csak látványosak de nem jók semmire.Szép, s jó lenne ha lenne egy csatahajó oldalán a logóval, de semmi más.
Egyébként ha mindenáron battleshipet akarsz vezetni töltsd le az IONCROSS FL Character editort, s olyan hajót állítasz be amit akarsz...már persze ami az alap játékban benne van.(Singleplayer)
Meg azért fílingesebb olyan szerveren játszani, ahol MINIMUM 40-50 en fenn vannak állandóan. Mint régebbi üzimben is írtam, anno a tegakin Kb 3 és fél órát repültem míg feltûnt egy ember a radaromon, aztán szó nélkül el is haladtunk egymás mellett..
uff....beszéltem
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.
van egy olyan problémám hogy vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de se dumálni nem lehet velük, se semmit ha rájuk lövök akkor termeszetesen game over leszalni sem tudok innentöl a bolygokra. Mi lehet a problém? Mit kell csinálni a katonai trioval?
ja és mit lehet csinálmi a hangal hogy rendesen menjen mert néha kihagy a beszéd
a válaszokat elöre is köszönöm
Én ezekrõl tudok:
.............Voidserver
ter..............majd a Phoenix reborn
................Voidserver
..............???? (látogatók voltak a voidon)
.............???? (látogatók voltak a voidon)
Aki tud még magyar klánról, az lécci írja ide, köszi
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Isohunt ról
Azt szeretném megkérdezni, hogy a freelancert honnan lehet letölteni???
válaszoljatok gyorsan thx!!!
Gondolom visszaállítják majd elõbb-utóbb
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Majd ha lesz szerveretek, majd szétnézek rajta én is. Az offline modot kipróbáltam, ám a klánrendszereken kívül nem sok mindent találtam meg.
Majd figyelgetem a honlapotokat.
<#wink>#wink>
üdv.
"kiscsavo"_Zoli
jó látni van még magyar az Fl házatáján. Na szal amiért idetévedtem az csak annyi hogy a ters klán tagfelvételt hirdet (nme mindha eddig sem lett volna) szal aki kedvet éerez jó pvp-s és jó a csapat munkában sz jöhet. Most a klán egy készülõ szerverre vár ami egy spéci móddal lessz meghúzva, lessz saját rendszerünk fogalmam sincs menniy új féle hajók bugok nagyrésze kijavítva vagy folymatban szal élvezeteses lessz amit eddig láttam belõle hát az szép (akik imádnak nagy böhöm verdával tépni és 10turrettel ölni azok nmem haggyák ki mert az eddigi bugok battleshipeknél megszüntek) ha nme is tagként de azért érdemes kipróbálni a módot. UI: a mód kb júli 9 után lesz publikálva de lehet elõbb. A
tovvábbi infókért hunters hq-n lehet tudomást szerezni a tagsággal kapcsolatban is.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Remélem így sikerül...
hajrá
Egyébként üdv klántársak 😊
_Kraxx
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
A rakétákat olyan countermeasureval vagy mivel tudod elkerülni, viszont tényleg nagyon lagos, és tegnap én is szenvedtem amikor egy sima 23 diff-es küldit csináltam... nem is tudom átmennyek-e így a nomad rendszerbe, hát szitává fognak lõni.
aza baj hogy nincs leirása az új cuccoknak a honlaponn 😞
másik meg hogy valaki tanitson meg pvp-zni már rendesen mert minden második kalóz pofán lõ. fõleg az idegesitt hogy megyek 300-al és bárhogy manõverezek eltaláll rakétával... tegnap meg laggolt a szerver és akkoris lelõttek holott én else tudtam találni senkit mert úgy ugrált össsze vissza mint a nemtommi....
ha nemis laggolok akkorse tudok eltalálni senkit mert cikázik össze vissza :S most akkor hogyis vanez?
az a gáz hogy egyelõre ebben a modban totál felfedezetlen vagyok, és fogalmam sincs milyen hajók vannak, és milyen fegyverek... vettem egy transportot, egy fuvarral kb 900ezret hozok, azzal feltornászom magam lóvéban, aztán elindulok vadászokat venni...
az a gáz hogy a 3,2 millás, az 9600 HPjú kb, 6/0-ás fegyver, viszont 900ezerért mégis lehet kapni titánt, aminek több a HPja, nem tudom ez miért érne meg 3,2 millát.