Freelancer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.
Sok sikert
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ilyenkor mi van?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Volt nekem korábban egy JPG file, amin rengeteg hasznos dolgog volt a FreeLancer-rel kapcsolatban, fegyverek helye, pajzsok, stb... Én ezt sajnos elkevertem, nincs meg valakinek? Asszem items.jpg volt a neve. Van 1-2 link iott a fórumban is rá, de sajnos már nem élnek.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Ez inkább amolyan modernizált ELITE (bár kisebb a terület amit bejárhatsz és messze nem olyan "realisztikus"), vagy ráncfelvarrott Privateer. Mondjuk inkább utóbbihoz hasonlítható sok szempontból. Van egy konrét, elég nagy sztori, plusz van a bejárható "terület" ahol szabadon garázdálkodhat az ember. Vannak frakciók akikkel jóban lehet lenni vagy nem. Lehet nekik melókat végezni, de elég sokféle meló összeszedhetõ a bárokban és a termináloknál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
@
MÁS:
Ki akartam próbálnia TNG modot, de nem találtam hozzá szervert vagyis találtam, de verziószám 1.0 volt nekem, a tng modos szervereké meg 2.xy.
(ami a mod száma is). Nektek is ezt csinálja
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Természetesen voltam más szervereken is, battleshipek csak látványosak de nem jók semmire.Szép, s jó lenne ha lenne egy csatahajó oldalán a
Egyébként ha mindenáron battleshipet akarsz vezetni töltsd le az IONCROSS FL Character editort, s olyan hajót állítasz be amit akarsz...már persze ami az alap játékban benne van.(Singleplayer)
Meg azért fílingesebb olyan szerveren játszani, ahol MINIMUM 40-50 en fenn vannak állandóan. Mint régebbi üzimben is írtam, anno a tegakin Kb 3 és fél órát repültem míg feltûnt egy ember a radaromon, aztán szó nélkül el is haladtunk egymás mellett..
uff....beszéltem
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A hangkimaradást az ACE mega codecs pack jelenléte okozza, készítettek ehhez egy patch-et. Ha visszalapozol a fórumba, rá is akadsz szerintem.
van egy olyan problémám hogy vissza kellett ternem a California Minor-hoz. Amint visszaertem harom semleges katonai urhajo vart a bolygohoz kozel, de se dumálni nem lehet velük, se semmit ha rájuk lövök akkor termeszetesen game over leszalni sem tudok innentöl a bolygokra. Mi lehet a problém? Mit kell csinálni a katonai trioval?
ja és mit lehet csinálmi a hangal hogy rendesen menjen mert néha kihagy a beszéd
a válaszokat elöre is köszönöm
Én ezekrõl tudok:
Aki tud még magyar klánról, az lécci írja ide, köszi
patchelni kell?
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Isohunt ról
Azt szeretném megkérdezni, hogy a freelancert honnan lehet letölteni???
válaszoljatok gyorsan thx!!!
Gondolom visszaállítják majd elõbb-utóbb
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Majd ha lesz szerveretek, majd szétnézek rajta én is. Az offline modot kipróbáltam, ám a klánrendszereken kívül nem sok mindent találtam meg.
Majd figyelgetem a honlapotokat.
<#wink>#wink>
üdv.
jó látni van még magyar az Fl házatáján. Na szal amiért idetévedtem az csak annyi hogy a
tovvábbi infókért hunters hq-n lehet tudomást szerezni a tagsággal kapcsolatban is.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Remélem így sikerül...
hajrá
Egyébként üdv klántársak :)
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
A rakétákat olyan countermeasureval vagy mivel tudod elkerülni, viszont tényleg nagyon lagos, és tegnap én is szenvedtem amikor egy sima 23 diff-es küldit csináltam... nem is tudom átmennyek-e így a nomad rendszerbe, hát szitává fognak lõni.
aza baj hogy nincs leirása az új cuccoknak a honlaponn :(
másik meg hogy valaki tanitson meg pvp-zni már rendesen mert minden második kalóz pofán lõ. fõleg az idegesitt hogy megyek 300-al és bárhogy manõverezek eltaláll rakétával... tegnap meg laggolt a szerver és akkoris lelõttek holott én else tudtam találni senkit mert úgy ugrált össsze vissza mint a nemtommi....
ha nemis laggolok akkorse tudok eltalálni senkit mert cikázik össze vissza :S most akkor hogyis vanez?
az a gáz hogy egyelõre ebben a modban totál felfedezetlen vagyok, és fogalmam sincs milyen hajók vannak, és milyen fegyverek... vettem egy transportot, egy fuvarral kb 900ezret hozok, azzal feltornászom magam lóvéban, aztán elindulok vadászokat venni...
az a gáz hogy a 3,2 millás, az 9600 HPjú kb, 6/0-ás fegyver, viszont 900ezerért mégis lehet kapni titánt, aminek több a HPja, nem tudom ez miért érne meg 3,2 millát.