Raptor#3076
Sziasztok! Egy rohadt nagy problémával állok elétek, amire nem tudom, hogy mi lenne a megoldás.
Most, hogy újra elővettem a játékot belefutottam egy hatalmas gondba. A történés kb. az, amit Dredd666 a #3066 hsz-ban is leírt. Konkrétabban egyik rendszerből a másikba való ugrásnál kb. akkor, mikor kiérnék a másik oldalon, akkor jön a fagyi, de újraindul a gép, hanem kék halál.
Lejjebb olvastam, hogy 6600-as kártyákkal gubancozik a játék, de ezirányban konkrétumokat nem olvastam, csak az ajánlott drivereket, meg hasonlókat. Mivel egy hozzászólásban nem olvastam a konkrét problémát (kék halál, vagy fagyás) 6600-as kártyával együtt emlegetve, ezért megkérdezném, hogy ez volt egy konkrét probléma? Tehát egyik rendszerből a másikba való ugrásnál kék halál 6600-as kártyákkal. Azért kérdezem, mert bitang lassú a netem (ezt az oldalt kb 4 perc alatt hozta be képek nélkül), és feleslegesen nem szeretnék letölteni valamit a játékhoz, ha nem várhatok tőle semmi jótékony hatást.
Ha vannak dolgok, amik javítják ezt a hibát, akkor nagyon megköszönném, ha valaki közvetlen letöltési linket tudna nekem ide betenni. Ez nem lustaságból, hanem a netem lassúsága miatt az is sokáig tart, mire rájuk találok.