• Tuvok #2148
    * DE Server * No mods, no cheats, starting money 200k
    Ezen nyomulunk.
    Andromeda jó volt, csak amikor megismerkedtem a rajta futó moddal, a nyomrom felfordult. (okokat lásd korábban)
    Aztán jött a Ger-Roleplaying server, egy darabig jó volt, aztán kiderült, hogy az álneves admintól a 2-es szintű hurkapöcs hajós emberkékig mindenki kalóz, és ha összetalálkozol 1 játékossal, 100%, hogy szó nélkül tüzet nyit rád. Magunkfajta kereskedő/felfedőze hajlamú embereknek nincs ott keresnivalója...
    Ez a mostani beválni látszik, mindig van admin fenn, vannak karakterei szinte minden rendszerben, ha meghal vki rögtön odaugrik, és kérdi, hogy mi a probléma. Szal nem nagyon tolerálják a játékos vs. játékos témát, persze nem tilos, de bizonyos határokon belül.
    Beszélgettem egyszer 1 fickóval a szerveren, útbaigazítást kért, segítettem, aztán tegnap azzal jött, hogy kezdeni akar 1 tök új karaktert, és 2 feltétellel ideadja a vagyonát. (1.4 milla, így már van 7 millám)
    Első: mondjam meg hol van a 275 cargo-s hajó, a Dromedary.
    Második: amikor kidokkol, öljem mert, mert a kapitány mindig a hajójával pusztul. Béke poraira.