Hali! Már régóta olvasgatom a forumot, az elejétől kezdve :) vasárnap délután óta jáccok a gámával, hétfő éjszaka már kész is volt a kötelező rész. amugy az nekem teccett, szerintem jó volt a story meg az egész. Bár kb 6x volt olyan helyzet hogy most aztán tuti meghalás, mert 10szeres túlerőbe vannak az ellenfelek, és akkor mindig jött valaki, aki kihuzott a szarból :))) a másik meg, hogy Juni meg King aztán nagy harcosok voltak :) amikor ketten álták a sarat a 20 nomad ellen amig én lövöldöztem a pajzsgenerátorokat, azért ez szép teljesítmény :) jah, és soha egy nanobotot vagy pajzstöltőt nem használtak :) igazi ász pilóták :)))
A történek vége után, én teljesen előről kezdtem... vagyis eladtam az anubist és vettem egy patriotot, és még a lóvémet is elb*sztam ami volt :))) nekiálltam felderíteni az univerzumot :) és csináltam küldiketDublinban vettem egy baracudát, az jófajta gép volt :) mert a mostani stilettom az kissé lomhának tünik nekem...
Azt viszont súgja meg valaki nekem, hogy melyik "gonosz" bandával érdemes jóba lenni... pl a red hessianokat nagyon utálják a corsairek, és a corsairek szimpik fegyverek terén és gépek terén :) szal az nemgáz ha a redek irtom ezerrel? és szerintetek melyik jobb gép, a Falcon, vagy a Valkyrie??
Olvastam a codec próblémát is hogy sokaknak előjött, nekem 5.91es Ace van fenn, azzal nem volt semmi baja soha...