Én is már árverekedtem magam a játékon, megvan titán, és megvannak az elmaradhatatlan 10 szintű fegyverek.
Titán begyűjtése nem valami nagy kunszt, pár óra alatt meg is lehet szerezni.
Első lépésként, ameddig megvan Anubisunk, érdemes lespannolni Kalózokkal. Erre a legegyszerűbb módszer ha vadul el kezdjük írtani az ellenségeiket, elősorban Red Hessians, Outcasts, Mollys, Bounty Hunters-t. Elég ha csak semleges szintig küzdünk, ez már bőven elég, hogy bedokkoljunk majd Leon Base-re, bár ahoz nem, hogy munkát is kapjunk majd tőlük. Erre itt egy kis segítség MAP .
2. Ha ez megvan, akkor vegyünk egy kereskedőhajót, mondjuk egy Hunpackot, ami 250es cargoval rendelkezik. Aztán megindulsz Manhattamből Új London fele, közbe bedokkolsz Los Angeles bólygóra, és bevásárolsz luxus fogyasztási árúból, majd irán Cambrige bólygó, ott eladod, a profit Luxury Consumer Goods (180) - Buy:250 (148500 Profit). Ha ez megvolt, irány vissza Új Londonba, bevárásolunk Luxos Élelemből, majd irán Manhattan bólygó. Számoljunk azzal hogy 10 adag cucc megromlik, de így is Luxury Food (160) - Buy:240 (241920 Profit) elég korrekt a hasznunk. A profit testvérek között is jó 400.000, (390.420) ekkora összeért azért megéri az a kb. 30-45perces körút amit meg kell tenni.
3. Így összekovácsoltam 1,3 millát, majd vettem egy Hammerhead-et, és lementem Titánért.