Az okes, hogy akkor az Eagle kibirja az ostromot. De nem hiszem, hogy ki fogja birni a Nomad fobazist, viszont mivel penzszukeben vagyok, tuti, hogy nem fog annyi penz osszejonni, amibol megvehetnem a megfelelo hajot a vegso mission-hoz. Mar igy is ketszer kellett probalkoznom a transport elrablasanal a platformokkal, mivel olyan gyenge fegyvereim vannak, hogy azt rossz nezni. Plusz a Kusari Navy hajoi tul erosek nekem, hogy a Blood Dragon kuldikben irtsam oket. Szoval most elegge erdekes helyzetbe kerultem.
Amugy eleg hulyen veesztettem el a penzem. Vettem egy Bretonian freighter-t es azzal kezdtem el kereskedni, de mar az elso kor legelejen megvolt a megfelelo penz, hogy a versenyes missiont elkezdjem, ugyhogy gyorsan eladtam a cuccot, visszavasaroltam a Cavaliert, es en agyalagyult barom, egyetlen Adv. Skyrail agyuval fogtam neki. Es hiszed vagy nem, de tuleltem es onnan egyetlen agyuval jutottam el a Blood Dragon bazisra. : )))
De nem ertem, hogy a Guide miert nem irja le, hogy mit kell csinalnom az extra penzekert a single kuldik alatt, mivel csak a legelso kuldinel irja, hogy ha kinyirod a masodik Liberty Rouge hullamot, akkor kapsz +750 creditet. Most milyen jol jott volna egy hasonlo info, hogy kicsit felszerelhessem a hajomat.