• Sound
    Nah kommentelek én is egyet:)

Először is a játék jó:) tömören ennyi.. bár azért vannak bizonyos dolgok ami miatt néha nagyon tudom szidni. Először talán azért, mert sajnos a játék közelebb áll egy arcade játékhoz, mint mondjuk egy szimulátorhoz. Alapvető gondom talán a pajzsrendszerrel lenne, többi talán még elfogadható lenne, de ez nagyon primitív. Szerintem nyugodtan lehetett volna kicsit bonyolítani,pl. hajó körüli elosztás (aminek kezelése nem valami megerőltető feladat, láttuk mi már ezt X-winget vagy Tie-Fightert), ami FL-be az F betű vad nyomkodásába fullad ki. És ami vicces, hogy még ez is primitív, hiszen azt se tudod szabályozni, hogy hány elemmel akarod feltölteni a pajzsot. Hiszen tegyük fel, leszedik a pajzsod, közbe körözöl jobbra-ballra, bízva abba hogy regenerálódik, de mi lenne akkor hogyha csak egy elemet használnál fel, ami elegendő lenne ahoz, hogy legalább egy kicsi pajzsod legyen, amit aztán a méregdrága pajzsgenerátorod meg tudna tölteni. Erre aztán az egyetlen lehetőséged az, hogy értékes pajzselemekkel fullra feltölti a páncélod... aminek csak rittkán veszi hasznát az ember (bár akkor nagyon örül neki:)) de amúgy szerintem csak pazarlás, főleg ha egy hosszabb és húzósabb misszióról van szó. Amit még hiányolok (hozzáteszem, FL előtt nagyon sokat Freespace-eztem), a targetting és hajtóműrendszerhez kapcsolódna. Nem vagyok én maximalista, nekem elég lett volna egy olyan funkció, hogy a hajóm felveszi a kijelölt célpontom sebességét (ez már önmagába is sokat segítene vadászat közbe), a másik ugye a targetting, ami a legközelebbi ellen kijelölésében vagy egyszerűen csak a célok váltogatásában kifullad. Mennyivel jobb lenne, ha egy gombbal a legközelebbi harci egységet ki lehetne jelölni szimplán...

Super a játék, és az utobbi napokba, csak enni-inni, wc-re meg aludni kelek fel a géptől:), de ezeket az apróságokat én nagyon hiányolom. Márpedig ezek nem hiszem, hogy nagyban megnehezítenék a játszhatóságot, sőt, inkább hiányuk teszi ezt, leginkább talán a pajzselemek egyenkénti adagolása miatt vagyok morcos.

Nah és hogy kérdezzek is egyet. Van valakinek olyan kódja, amivel singli küldetést sikeressé leehetne varászolni. Ugyanis 9-es küldetésnél megakadtam technikai okok miatt :( (érsd 550mhz, és gép már nem bírja a csatát:(