Remélhetőleg van jópár rakétád. Nekem javelin missile-nél jobb még mindig nincs, nem tudtam venni sehol mert nem elég barátságosak ahol lehetne pedig már 35. szintű vagyok.
Szóval ott úgy csináltam, hogy elrepültem messze a többiektől majd kiválasztottam a pajszgenerátorokat, odarepültem és rakétákat lövöldöztem rá meg lőttem lézerrel és mindig úgy álltam be, hogy a csatahajó ne tudjon eltalálni azaz a pajszgenerátorok közte és köztem helyezkedtek el. Csak szórványosan jöttek felém ellenséges gépek azokat meg leszedegettem ha nagyon ráálltak a pajszom leamortizálására.
Lesz ennél még nehezeb tényleg.
Bár én a legutolsó küldetés végén csalódtam, amikor a nomad rendszerben kellett szétlőni a városukat ott is volt körülötte 5-6 pajzsgenerátor, na azokat qrva nehéz volt szétszedni és közben lőttek keményen nagynehezen szétszedtem egyet, de rendesen megszenvedtem közben az ellenfelekkel aztán a második után kiírta, hogy vége sikerült felrobbantani a várost, lehet, hogy túl jók voltak a társaim :)
Szintén a nomdáoknál volt amikor ilyen kis labirintus szerűségben kell szétlődözni a generátorokat, na az is gagyi volt, mindig beálltam, hogy ne tudjjanak lőni a turretek és max 1-2 fighter lövöldözgetett rám, na azt is gond nélkül szétlőttem az összeset.