• Hoz_Hun
    Lacika22: Van. Nekem ugyan ez volt, és találkoztam már mással is akinél ez jelentkezett, ez a "bug" elég ritke de van. Elsőnek ezt próbáld meg:
    1. Miután feláll az oprendszer (tehát ha elindítottad vagy újraindítottad a gépet), NE inditsd el rögtön a játékot. nekem akkor tuti "fekete" halál. Netez pár percet, vagy ami még jobb nézz egy avi filmet pár percig(lehetőleg olyat ami codecet használ). Tényleg 1-2 perc elég. Azután indul korrektül.
    2. Ha nem indul ezután sem (vagy jelentkezik a hang probléma), akkor a #183 szerinti küszöböld ki (annak ellenére ia, ha nem indult). De az 1. ezután is tartsd be.
    Nekem volt mind a két hiba, fekete fagyás és hang probléma is, de kiküszöbölhető.

u.i.: A hangproblémára: nem kell a Nimot leszedni és a megadott filekat sem kell törölni a Win/System/ könyvtárból(l3codecp.acm, l3codeca.acm), viszont a system.ini-t a megadotak szerint módosítani kell. Ide annyit hozzátennék, hogy erre véletlen jöttem rá de nálam is másnál is segített. A system.ini file ahol kitörlöd a megadott sort "msacm.l3acm=l3codecp.acm"(assze a [Drivers] fül alatt van) az utolsó sorába írd be: c:\windows\system\l3codeca.acm (ezért ne töröld ebböl a könyvtárból az adott filet, ha a l3codecp.acm kitörlöd pedig nem lesz zene, szvsz ezeket ne töröld ki). Viszont a CD a REDIST könyvtárból a "WMFADist.exe" telepítsd.

Ha műxik írd meg mert kiváncsi vagyok rá.