Hogy lehet vasarolni kerdesek stb...
-
cock #234 Van egy olyan érzésem, hogy neked nem erre van szükséged. Amúgy nem 30 nap a fizetési határidő, hanem az eladó szokta meghatározni, általában 7 nap.
A felfüggesztés megszüntetéséhez itt van két link:
Fellebbezés
Felfüggesztett account
Esetedben csak ez a két lehetőség van a nemfizettél bünti törlésére:
- eBay is provided with proof that the seller excused the buyer from their obligation or
- The seller removes the strike themselves
Magyarul az ebay felé bizonyítani kell, hogy az eladó mentesít a fizetési kötelezettség alól VAGY maga az eladó törli a büntit, ezáltal újra használni tudod az accountod.
Ha az elsőt nézzük, akkor ez a teendő:
Proof that the seller excused you from the transaction – Send a copy of the email showing that the seller excused you from the transaction. Please include the email headers.
Mondjuk nem tudom egy ilyen levelezésnek hogy kell kinéznie, de ha az eladó önszántából nem ajánlja fel, hogy közös megegyezéssel visszaléptek a tranzakciótól, akkor ez felejtős.
You can contact your seller and ask them to remove the Unpaid Item strike or you can appeal your Unpaid Item strike to eBay, if you have proof of payment. Neked inkább ez a járható út. Kérd meg, hogy törölje a strike-ot és utána kifizeted.
Ő itt tudja törölni a neked adott strike-ot:
Removing a strike
Úgy tűnik, hogy fellebbezni csak akkor tudsz, ha bizonyítani tudod a fizetés tényét. A legelső linken meg láthatod, hogy mik számítanak elfogadott fizetési igazolásnak.