Hogy lehet vasarolni kerdesek stb...
-
cock #200 Na két dolog, ami miatt én semmi szín alatt nem vállalnám.
1. Nem fogad el paypalt.
2. DHL-lel akarja küldeni minimum 9 euróért, na most a DHL köztudottan qqq drága.
3. "Ezt az utánvétet ugy gondoltam ,hogy aki elválalná nekem az kifizetné a cuccot nekem meg utánvéttel elküldené"
Magyarul hitelezzen is neked áru ára + DHL + magyar posta utánvét??? Hülye vagy? :D
4. "az én cimemre küldetné az eladoval az árát meg átutalnám neki." Szerintem ha utánvétes a cucc, akkor ezesetben a szállítási cím kell legyen a számlázási cím is. Hiszen hogy néz az már ki, hogy kihozzák neked a cuccot és máshoz mennek lóvét kérni. Szerinted ebbe ki menne bele? Ebbe semmiféleképpen nem mennék bele, de ha mégis, akkor csak úgy, hogy vigyék ki a cuccot hozzád és számlázzák is ki ott helyben.
Paypalhoz meg nem kell feltétlenül dombornyomott kártya. Elég hozzá egy sima netkártya/webkártya is. (OTP, CIB, MKB vagy IEB)
Tapasztalataim szerint az otp junior visa electronja csak magyar OTP/IEB által fenntartott virtuális POS-eknél(értsd: weboldalon) műxik. Pl. olcsosms vagy bookline meg asszem tán groby. Így hirtelen ezt a 3 magyar példát tudnám említeni. Nem magyar oldalakon a juniort el lehet felejteni. :)