Ebay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Valaki tudja, hogy kell Paypalbe regisztrálni a bankkártyát?

https://supermario4ever.wordpress.com

és mikorra ér ide?
van újabb infó?

koryne
Dehogy küldöd simán, isten ments 😊 Money ordert az American Expressnél lehet váltani. Ez egy papírcetli, amire rá van írva, hogy mennyi pénzt küldesz az eladónak. Ezt elküldöd postán és amikor megkapja, õ kiváltja és küldi a cuccost.

Xbox Live gamertag: kilencnad

gercse
igen? simán elküldöm a pénzt? mindegy elöbb gyüjtöm a casht

koryne
Nem feltétlenül kell a bankkártya, lehet pl. money orderrel is fizetni (nem mindenkinél, ki szokta írni, aki elfogadja) Elég biztonságos, mert csak az veheti fel a pénzt, akinek a nevére szól (már fizettem így 2x, semmi gikszer nem volt vele) Az egyetlen baja, hogy elég lassan ér oda 😊

gercse
izé 😄 ha lesz zsém , akkor nem vállalná el valaki hogy megnyer nekem egy cuccot
elintézi, és ha megérkezik az árú, akkor kifizetem neki? persze + pénzt még rádobnék😄
mert nem nagyon vágnék bele ilyen dolgokba, se bankkártyám,se semmi,😄

Sziasztok!

Ha megnyertem egy árut, akkor mit érdemes választani a kifizetéskor?

a/Credit or debit card through PayPal
b/Money order / Cashier's check
c/Personal check
d/Other credit card services

v. azt mindta nekem egy illetõ, hogy érdemes megkérdezni jó-e az eladónak western union-on keresztül, mert avval általában elszokták fogadni.

koryne
Hali!

Ha megnyered akkor nincs más teendõd, mint megadni, hogyan fizetsz, aztán fizetni 😊 Csekély angoltudás nem hátrány, ha esetleg valami okból kifolyólag levelezni kell az eladóval.
Sima forint számláról is át tudsz utalni dollárt, nem kell deviza (nekem legalábbis nincs devizaszámlám és simán utaltak)

Sziasztok!

Az Ebay-n licitáltam egy árura. És ha megnyerem, akkor mi a teendõ? Hogy mûködik?
Más: Ha például, dollárban kell fizetni, akkor nyitnom kell egy deviza számlát, és arról átutalni?

Aki renelt már az Ebay-en, kérem segítsen!

Ja es ha kiakarom kerulni hogy a bankszamlaszam megtudjak,akkor is lehet atutalassal rendelni,es ahoz a paypal-at kell haszjnalni?

Jimi Hendrix

Hi all,en most szeretnek eloszor rendelni neten (az ebay.com-rol),es lenne par kerdesem:
-Vannak olyan elado cuccok amik nem licitalos modszerrel vannak pl itt egy link,hogy ez olyan e,mert en ugy lattam?:egyebkent pont ezt az 50dollaros cucot rendelnem meg.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7189996777&category=16264&sspagename=rvireg:1:2

-Magyarorszagra ezt meglehet e rendelni?es kb a posta meg minden egyeb koltseg kijon plusz 60dollarbol?
-es csak atutalasos modszerrel muxik vagy postai utanvetelel is lehet venni?
-ilyen arkategoriaban a vamnal vagy valahol akad gond,es van e ra tipp hogy mit lehet teni hogy ne akadjon?elore is koszonom.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7189996777&category=16264&sspagename=rvireg:1:2

Jimi Hendrix

koryne
Sziasztok!
Én eddig 3x rendeltem ebay-rõl(2x USA 1x No.), mindháromszor simán ment a dolog.
Gondoltam ismét onnan rendelek, kérdeztem a csókától a postaköltséget, rögtön válaszolt, hogy 11 euro. Erre én gyorsan lecsaptam a cuccra "BuyItNow"-al, nehogy más elvigye. Szerettem volna átutalással fizetni, meg is adott minden adatot, egyet kivéve: a bank címét. Az e-mailjeimre már 3 napja nem válaszol, pedig próbáltam angolul is, németül is, de semmi. A hülye CIB meg nem enged átutalni a bank címe nélkül...
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Majd a végén az én hibám lesz, hogy nem fizettem idõben!

Brutal
Hogy lehetaz ebay-en beállítani egy OTP-s webkártya számot a credit card részhez?
Valaki nem tud segíteni?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

sziasztok,

arra mennyire lehet számítani, hogy levámolják a rendelt cuccot usa ból?
azt halottam hogy 25e alatt nem vámolnak, de ha ez így is van amit kétlek, ki állapítja meg mi menyit ér.

késeket levámolnak szerintetek ?

nekem kellene egy kis segítség fura nevû seeds... miért írod 2db 3 assal a neved? Szóval kellene egy kis segítség... Szeretnék vásárolni Horvátból segítenél benne?😄
gercse
ban már magyar e-bay?

Köszönöm!!!
nagyszerû s33ds.... POMPÁS !
Sziasztok!

Nem okoskodni akarok, de ha bárkinek problémája akad az ebay-jel vagy segítségre van szüksége a fizetés lebonylításával kapcsolatban, nyugodtan dobjon meg üzenettel, mert szívesen segítek!!!

[email protected]
Dzsini
nem vitték még le 99 dollárra az árát, és nem is fogják egy ideig. 30ért meg itt is megveszed ha kicsit keresgélsz, nagy boltban 40.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nightsucker
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

nightsucker
20 ezerbe kerül okos ka külföldön

Dzsini
van ami olcsóbb, de nem egy 40ezer forintos konzolka ami itt is kapható minden boltban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

nightsucker
Már amire kézhez kapta

nightsucker
Ez hülyeség olvastam a pcworldben hogy rendeltek valamit az amerikai ebayról és a magyar ár tizedébe került neki.

Dzsini
nem hiszem, hogy bárhonnan megérné a postaköltség/csomagküldõszolgálatköltség + kockázat + garanciaproblémák miatt külföldrõl ilyesmit rendelni... esetleg azt lehet megnézni, hogy egy vonat/autóút Bécsbe megéri-e, de annyival nem olcsóbb máshol sem. egy PS2 pártízezer forint, még a slimek se sokkal drágábbak.

nightsucker
honnan, milyen postából? Minden országból ilyen drága lenne?

Dzsini
angliából semmit - a költségekrõl pár dolgot talál megtudhatsz az online vásárlás topicban, de drága dolog lenne a szállítás (a postából sanszos hogy ellopják, a futárt megtippelni is csúnya lenne)
arról nem is beszélve, hogy az esetleges garanciális javíttatás elég pokoli lenne. nem hiszem, hogy megérné angliából rendelni (ja, és vásárolhatnál hozzá konnektor-átalakítót, mert a szigeten másfajta dugasz van divatban)

nightsucker
Hello.
Szeretnék az angol ebayen venni egy új ps2-öt és az lenne a kérdésem, hogy a konzol árán és a szállítási költségen kívül mit kell még fizetni? És hogy magyarországra mennyi a szállítási díj? Megéri-e?

Választokat elõre is köszi.

tipmixen egyszer 200fton nyertem 5 rugot 😄
milan-ajax 3:2 és 3:2-t tippeltem 25x szorzo

Brutal
Nekem hála istennek tuti hazahozzák amcsiból a cumót mert ott lakik egyik rokonom õt adom meg kiszállítási címnek,õ meg hazaküldi gift-ként ja akarom...
Eddig 4 cumót rendeltem Hondához mind a 4 itt van

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

gercse
írt a csávó ennyit: külföldrõl

gercse
jó neked,én még nem nyertem ennyit soha, toton volt 5000, kb. ami a legnagyobb nyereményem volt

forestjr79
Hajrá! A tippmixhez egy sztori, ha nem baj. Kb. hét éve fogadtam 5 NBA meccsre, lövésem sincs a kosárhoz. Nyertem 11ezret. Másnap sorozáson voltam, és sokat kellett várni. Kiugrottam egy szomszédos lottózoba a pénzt kiváltani. A pénztáros nõ rábeszélt, hogy a nyert pénzt meg kell játszani. Nehezen adtam be magamat, de egy ötszázast ráraktam, egye fene. Megint 5 kosármeccsre... Megint nyertem 11ezret. 22ezer most is sok pénz, de akkor még több volt. Azóta nem nyertem tippmixen. Hét év óta.

Forza vecchio cuore rossoneri!

gercse
jó fej vagy de még annyi pénzem sincs minnt hiszed szal, de gyûjtök,meg tippmixelek apám pénzén 😄

forestjr79
Figyeld, én lehet belefogok! Figyelem, és ha visznek tõle mezt, akkor én is bepróbálkozok. Ha bejön, akkor neked olcsóbban adom 😊.

gercse
és a legtöbb mezt ez a fickó árulja, fel kéne keresni és kirabolni 😄

gercse
egyelõre nincs válasz,itt tettem fel a kérdést,alul olvasható
de itt nem kötelezõ bankkártya,postai untánvétellel is lehet

forestjr79
Az biztosabb, de drágább. Elõször én is féltem a dologtól, de az elsõ vásárlás után függõ lesz az ember <#vigyor0>.

forestjr79
Még egy jó tanács. Az ebayen mindenkinek, aki vesz, minõsíteni kell az eladót. Ebbõl az következik, hogy csak attól szabad vásárolni, akinek jó a minõsítése, és akkor nem vernek át.

gercse
jó igaz mondjuk, lexarom, gyüjtök pénzt azt megveszem boltban 😄

forestjr79
Majd légyszi írd már meg, engem is érdekel <#papakacsint>!

forestjr79
Értem, de ha kiszámolod, akkor 8800 ft. a vaterán, az ebayen meg max. 30 dollár, ami kb. 6000 forint postaköltséggel együtt. Nekem egy-két hét alatt meg szokott jönni még Thaiföldrõl is.

gercse
jaén is megkérdeztem h honnan szerzik,kiváncsi leszek a válaszra

forestjr79
Aha, látom. Szerintem ezek az ebayrõl veszik, és itt passzolják tovább. Nem is rossz ötlet <#nevetes1>.

gercse
gercse
meg nem kell rá annyit várni

gercse
jó de a posta meg max 800 ft

gercse
vatera.hu bocs

forestjr79
Szívesen! Nekem nem jön be a vater.hu. Nem írtad véletlenül el? Amúgy nem mindegy, hogy 10e ft, vagy 20 dollár 😊.