Fénysebességű gravitáció
  • remark #899
    Az ő állításait védje meg ő maga. Viszont tudjuk jól, hogy nem csak az ő állításairól beszélünk. A tartalom az tradicionálisan háttérbe szorul a fórumokon általában. Engem neveztetek már kommunistának, szcientológusnak, zsidóbérencnek, meg még ki tudja minek. Csak pont a lényegről nem sikerült beszélgetni. Arról, hogy mit állítok. Mert az kemény meló. Kemény meló kifejteni, és kemény meló megérteni. Helyette kényelmesebb kategorizálni, címkézni, mert így az ismeretlen (pl. egy ember gondolatvilága) is azonnal megismerhető. De ez csak illúzió. Nem fogsz te abból amit írok többet megérteni, ha mondjuk szcientológusnak nevezel. Persze látszólag azonnal megértesz mindent, még csak gondolkodnod se kell, mert a felcímkézés után azonnal érted hogy mit mondok, és miért mondom. És ez a lényeg, hogy csak látszólag.

Egy szösszenet az NWO témához kapcsolódóan: Az NWO többek között arról szól ugye, hogy azok kezében van a valódi hatalom, akik az emberek számára definiálják azokat a "tokeneket" (fogalmakat, fizetési eszközöket) amiket azok aztán felhasználnak a körülöttük lévő világ definiálására, valóság folyamatainak leírására. Ezáltal automatikusan egy láthatatlan és érzékelhetetlen börtönbe zárják ezzel az embereket, mégpedig a saját elméjük börtönébe.
    Ne vedd személyeskedésnek, de mindenki egy ilyen börtönben él. Csak én tudok róla, és foglalkozok vele. Te meg úgy csinálsz, mintha én olyasmiről beszélnék, ami nincs.