Fénysebességű gravitáció
  • uwu
    #862
    Ez szép, csak a rendhagyó dolgok közt is van ám többféle is.
    Például a tudományos témába való trollkodás is nevezhető ennek.
    Tényleg rendhagyó amiket mond, csak mellette hülyeség.
    Már többször kifejtetted, hogy van joguk az embereknek csacsiségokat beszélni, és hinni benne. Hát joguk az van, de mi értelme ennek? Miért jó, ha valaki azzal henceg, hogy ő saját magát zseninek tertja?
    Ez amit itt művel kifejezetten káros. Ehelyett lehetne ám értelmes dolgokkal is foglakozni.
    Az a baj, hogy te és a hozzád hasonlóak nem tudják mi az ami érték. A bődületes ökörségek nálatok ugyanannyit nyomnak mint egy igazi tudományos eredmény. Őkörségből végtelen sokat lehet gyártani, hasznos dolgot nem olyan könnyű. Azért írok ilyen éles kritikákat folyton a magadfajták agymenéseire, mert az általános ismeretek terjedését ellehetleníti a hülyeségek áradata. Az átlagember még butább lesz, mert az értékes tudás helyett felesleges dolgokat kap, hülyén fog maradni, és a téves hitéből adódóan mindig gátja lesz a haladásnak. Azt értem, hogy meg vagy elégedve a szinteddel, de ne csinálj már a hülyeségből divatot!

    Ha visszaolvasnál rájöhetnél, hogy nem alaptalanul vádoljuk ezt a szerencsétlen udvari bolondot. A valóságban nincsenek több tízezr méteres árhullámok, ahogy a képleteiból kijönne, és ha létezne a taszítás amiről beszél, nem okozna tehetetlenséget, stb. Ezeket csak úgy mondja, szórakozásból mert jól hangzik, de igazából semmi értelme.