Fénysebességű gravitáció
  • forrai
    De túl sokat lelkizek, a topik tárgya meg egész más, mindez off topik.
    Ott tartottunk, hogy azt állitottam- Maxwell fényelmélete nem ül, mert ő a vákuummal párosította az elektromos töltést, én meg a helyett egy másik töltést ajánlottam, amelyek periódikusan egymásba alakulnak, s ezért a Poynting teljesítmmény sűrűség vektoruk állandó.
    Most már a vákuum fényre ráépült néhány fizikai ágazat, meg az egész jövendő képünk. A vákuumba minden, ami érthetetlen, belesöpörhető.
    Ma már ő a leganyagibb anyag, és a legenergiább energia. Ha valamit egyszer én se értek- azt biztosan vákuumnak nevezem majd, hisz az a tuti megpoldás, amit mindenki elfogad.
    Persze hivatkozhatunk az elektrotechnika eddigi eredményeire, de hát a geocentrikus világkép is működött! Csakhogy a bolygók mozgása modellezhető legyen, egy egész fagylaltkeverő gépet kellett tekerni.
    Egyszóval, ugyanazon mondat száz nyelven ezerféleképpen irható le, de van egy középpont, ahol mégis minden jobban látható.
    Az értelmes ember azt próbálja megkeresni, hogy ne hátulról kelljen a hasát megvakarnia, bonyolult haskaparó eszközöket fabrikálva.