Fénysebességű gravitáció
  • forrai
    Pont erről akartam írni.
    Egy másik fórumon (nem illik reklámozni), pörög egy topik azokról a furcsa NASA fotókról, amelyeken bolygó méretű valamik látszanak a Napnál. Abba én egy nikkel veszek részt.
    Sokan úgy gondolják, hogy azok UFÓ-k. A tudósok nem hiszik el, hogy léteznek, ki akarják őket törülni.
    Nekem meg beleillenek a kiszakadásos bolygókeletkezési elméletembe.
    Hogy azok a már gyenge nap "elvetélt" gyermekei. Egy- egy szuper fleur, vagy napkitörésben kialakuló gázgömbben kikondenzálódó, és így jól sugárzó részecskék. Amelyek a Nap USP-jén belül (25 Mkm) igen gyorsan vissza is hullanak majd.
    Pedig ők a föld "nénikéi", parányi gázbolygók. Millió testvérük lehetett, és sok lesz még.
    Megjelenésük éppen a Nap tevékenységének fokozódásakor várható, és nagyon jó számunkra, mert segít levezetni a "fölös " energiáit.
    Stabilizálja a tevékénységét.
    Tehát nem félni kell tőlük.
    Egyáltalán- semmitől se kell jobban félni, mimt az öntelt tudatlanságtól.
    Attól én is félek.
    A csomósodás hívő tudósok ezekket a tényeket kitörölni szándékoznak.
    Ettől lehet félnünk.
    Élettapasztalatom alapján reménytelennek tartom, hogy ebből bármit "tudományosan" publikálhassak. Nem is próbálkozok vele.
    Nem megfelelő ahhoz a nyelvem (túl érdes), a stilusom. De így is jól érzem magam.
    Jó érzés ez.
    Hogy tudok valamit, amit számítani is tudok. Akkor is, ha nem mindent, csak néhány valamit. Akkor hiába hülyéznek le, oda se figyelek.