Fénysebességű gravitáció
-
forrai #344 Kedves uwu.
Minden hozzászólásod figyelmesen olvasom, mert sokat adok a véleményedre.
1. A sűrűséget mint térfogategységre jutó tömeg értelmezem kg/m3.
És ha valóban vektoriálisan irom fel a térfogatot (r1xr2*r3=V)
akkor meglepetésemre maga a tér, és a sűrűség is negatív előjelü skalárrá váltanak! Attól függően, hogyan vizsgáljuk.
Ha mind a három szétágazik, vagy összetart, akkor persze mindegy a sorrendjük.
Hiányolom, hogy nem szól senki hozzá ehhez a vektoriális gyorsulás képlethez. Hiszen roppant érdekes.
2. Valószínűleg már Te is észrevetted, hogy 2,5 %-ot irtam.
3. Sajnálatos, hogy senkit nem zavar, hogy univerzumunk soha nem volt összhangban a SCHWARZSCHILD sugarával, pedig arra én nagyon vágyok.
Valahogy erről a fizika nem emlékezik meg!
Magam persze sejtek dolgokat, de töletek várom a választ: miért?
Talán a borzalmas név miatt? Mennyivel szebb: Einstein! (ahogyan Szerelem= Lenolaj... szebben hangzik, ugye?)
A fényatom nem éter, mert egy önmagában záródó, külön kis bivalens világ: a tömeg és a fénytöltés periódikus változása. Hogyan lehetne az éter?
És miért jobb a vákuum, helyette?
Ma már a fizika mindent amit nem ért- vákuumnmak nevez.
Ma már a vákuum a legenergiább energia, és a leganyagibb anyag, ami bocs, de röhejes.
És ha valamit nem találnak (értenek), akkor az "vákuum".
Olyan mint a snapszliba a Jolly Jóker. Amből nekem elegem van.
"A vákuum olyan éter, amit a Fizika elfogad!" Tessék: itt a definiciója.
Az, hogy Ti elsőként használtatok fel rosszul fogalmakat, csak azért lehet, mert azok nem tudnak kiabálni, ha valami fáj!
Pedig én hallom, hogy kiabálnak! Mert azt még te is hallod, hogy 1+2=0, hogy az fájó hülyeség.
De azt csak én hallom még ma, hogy az 1*1*1=1, szintén hülyeség.
Ezek a számok ebben az összefüggésben segítségért kiabálnak, amit csak én hallok, és egyetemi végzettséggel talán még lesz erőm, és időm elkezdeni a "Számvektor Algebrát"
Mert a Matematika és a Fizika egyaránt nagyon elégedettek önmagukkal, pedig a dolgok, (fogalmak) amelyekkel foglalkoznak, valójában "szenvednek" tőlük ma még.
Csak Ti ezt nem látjátok, mert nincs hozzá szemetek, nem halljátok, mert süketek vagytok ehhez. Más a frekvenciája- olyan, amilyenre még nem gondoltatok.
(Szerintem a tudomány súlyos válságban van, ha már én is látom. Vigyázni kell, nehogy a hivatalos ezotériává fajuljon, a piac kiszolgálójává, jobban, mint azt illik.).